Na zalost opet mi se pojavili problemi sa t-mobile stickom tocnije nez ni dali sam ih i
bio rijesio.
Uspostava konkcije na ovaj nacin iz prethodne teme mi je uspijela svega par puta sto je frustrirajuce jer nikad nez hocu li se uspijeti spojiti ili ne

Dakle tako sam se pokusavao spojiti na instaliranom linux-u i na linux live dvd-u
te sam primjetio da se na live dvd-u "lakse" spojiti odnosno vise puta mi je to polazilo za rukom dok kod instaliranog linux-a to bas i nije slucaj ali cesto to ne uspijevam ni na tom live dvd-u.
Takodjer sam primjetio da mi instalirani linux cesto puta uopce ne prepoznaje t-mobile stick HUAWEI LTE usb rotator E 3276 prilikom podizanja sustava a niti pri uklanjanju i ponovnom prikapcanju usb-a u laptop

Dok linux live dvd i win uredno svaki put prepoznaju stick i prilikom podizanja i prilikom izbacivanja i ponovnog ubacivanja sticka u usb utor -tako da nije do hardw. problema sa usb utorima na uredjaju.
A i vise puta kada mi istalirani linux pa i onaj na live dvd-u prepoznaju stick i kada pokusam uspostaviti konekciju po uputama iz prethodne teme iste sekunde me odspoji sa mreze

Tako da smatram da je to do nacina kako linux prepoznaje ili ne t-mobile usb stickove
ali nez sto trebam napraviti po tom pitanju
takodjer sam skinuo sakis 3g i modemswitch ali to mi je sve spansko selo

sto trebam sa tim procitao sam i upute ali svejedno nez
nisam potpuni it laik ali ovo nez .............
Pa se pitam ako ima tkogod voljan pomoci HVALA UNAPRIJED