Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jabučarenje
Pa nije oftopic Adam Eva jabuka ma šalim se inače ne reagiram al evo danas sam malo bed dobio opet otkaz višak r.s.pa sam se sjetio Božića okupljnja femily razmjenjivanje poklona i tako to ma di ja idem.... 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Upravo to.ante003 je napisao/la:..... nemam ja nista protiv iphonea i sl. svatko si kupi sto zeli. ali ono sto se meni ne svida i ide mi na zivce je to da se apple korisnici pocnu ponasat kao da su kraljevi i nedodirljivi. Da si netko kupi Iphone i zapravo iskoristi njegove mogucnosti (koje nisu poruke,pozivi i facebook) nebi mu nist rekao i taj se covjek sigurno nebi reklamirao okolo kako ima iphone nego bi bio tiho i uzivao i prckao po njemu.
I opcenito, iz mog iskustva vecina Android korisnika koje znam su prckali po svojim mobovima, spojili se barem jednom na neki server preko njega ili nesto drugo s cime su iskoristili svoj smartphone a ne da su samo gledali kako je super i kako je kul i kako ima kul tipkovnicu i ne znam koje pizdarije ne.
frendica koju sam naveo u prijasnjem postu mi je ujutro poslala poruku na facebook: ej, evo saljem ti poruku preko iphonea i bas je super. i kaj da ja sad mislim na to a da to nije nesto tipa "baci se s krova" i sl.
Mobitel sa androidom je alat. Ja ga ponekad npr. koristim i da na lokalnoj mrezi procesljam sto ima i vidim tko ima koju IP i koji su portovi otvorreni kad nemam komp blizu, a treba mi nesto. Isto tako znam se i spojiti na server i jos dosta toga.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Baš mi je žao domi.. I ja jedva čekam Božić, najviše zbog okupljanja obitelji.. Jebeš darove..domi je napisao/la:Pa nije oftopic Adam Eva jabuka ma šalim se inače ne reagiram al evo danas sam malo bed dobio opet otkaz višak r.s.pa sam se sjetio Božića okupljnja femily razmjenjivanje poklona i tako to ma di ja idem....
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo je napisao/la:Baš mi je žao domi.. I ja jedva čekam Božić, najviše zbog okupljanja obitelji.. Jebeš darove..domi je napisao/la:Pa nije oftopic Adam Eva jabuka ma šalim se inače ne reagiram al evo danas sam malo bed dobio opet otkaz višak r.s.pa sam se sjetio Božića okupljnja femily razmjenjivanje poklona i tako to ma di ja idem....
zole052 je napisao/la
- drone
- Moderator
Žao mi je. Znam kako je iako ja nikada nisam dobio otkaz, uvijek sam davao. Hoću reći znam kako je biti nezaposlen i želim ti da što prije nađeš novi posao.domi je napisao/la:Pa nije oftopic Adam Eva jabuka ma šalim se inače ne reagiram al evo danas sam malo bed dobio opet otkaz višak r.s.pa sam se sjetio Božića okupljnja femily razmjenjivanje poklona i tako to ma di ja idem....
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
I meni je zao, nadam se da ces ubrzo naci novi posao.domi je napisao/la:Pa nije oftopic Adam Eva jabuka ma šalim se inače ne reagiram al evo danas sam malo bed dobio opet otkaz višak r.s.pa sam se sjetio Božića okupljnja femily razmjenjivanje poklona i tako to ma di ja idem....
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- scheissman
- Spol: M
Baš mi je žao domi.. I ja jedva čekam Božić, najviše zbog okupljanja obitelji.. Jebeš darove..
[/quote]
kod nas pravih balkanaca je uvjek tako i bilo. docekujemo svi bozic uz ogromne kolicine alkohola, tako da na bozic smo svi bolesni. u svemu sudjelujemo skupa , u ljecenju mamurluka, izbijanju klina sa klinom i ostalim veseljem u obiteljskom okruzenju.
sto se tice darova, nece niko nista dobit od mene jer ja radim za razliku od domija ali ne primam placu
jos da mi je znat odakle onoj curi sto ne radi 500kn za darove
sto se tice aliena i jabuke, to ce na kraju opet ispast onako , ko koristi jabuku nema pojma a pravi ljudi koriste aliena, ko i tu na forumu , win sucks linux rulz
kod nas pravih balkanaca je uvjek tako i bilo. docekujemo svi bozic uz ogromne kolicine alkohola, tako da na bozic smo svi bolesni. u svemu sudjelujemo skupa , u ljecenju mamurluka, izbijanju klina sa klinom i ostalim veseljem u obiteljskom okruzenju.
sto se tice darova, nece niko nista dobit od mene jer ja radim za razliku od domija ali ne primam placu
jos da mi je znat odakle onoj curi sto ne radi 500kn za darove
sto se tice aliena i jabuke, to ce na kraju opet ispast onako , ko koristi jabuku nema pojma a pravi ljudi koriste aliena, ko i tu na forumu , win sucks linux rulz
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
- retsam
- Spol: M
Kad ljudi vide naslov i kontekst još će netko pomisliti da ljudi ovdje daruju ajfone za božić
, a sposobnost članova ovog foruma do odu u offtopic offtopica je fantastična 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
Lutherus
Neznam za vas ali meni je idalje najbolji apple proizvod Apfelstrudel

makar volim i

makar volim i

Nemoj zaboraviti pohane jabuke