Od svih Fedora do sada, osnovali ste Fan Club za vrijeme 18. verzije koja je uvjerljivo najlošija do sada

...ali da, da... i ja sam u klubu
mist je napisao/la:
Znači, čovjek bi trebao svakih godinu dana instalirati novu verziju, pošto stara doživljava EOL. Koliko glatko prolaze te reinstalacije, je li dovoljan upgrade ili se mora čista instalacija napraviti? Koliko je podržan stariji hardver? Dosad sam imala samo LTS ili rolling releases (i Debian, eternal release

).
Ne moraš reinstalirati svake X+2 verzije, neće se stara Fedora uništiti sama od sebe, samo više neće dobivati updateove programa (repozitoriji će i dalje postojati još barem 4-5 verzija u punom obujmu). Ja svoje instalacije obično osvježim svake 2 godine

No ako inzistiraš na najnovijim paketima, onda moraš naći nešto Debianoliko ili CentOS. Stari hardver je dobro podržan osim ako ne upikneš neku stariju intelovu grafičku koja još nije imala pristojan 3D jer su u međuvremenu izbacili taj driver iz kernela i X-a, ali to ne ovisi o Fedori već o kernelu pa je time isto kod svih distri (više-manje).
Upgrade na noviju verziju radi, a od ove verzije trebao bi raditi i puno bolje, no ja nekako imam običaj reinstalirati sustav... ipak se nakupi kroz godine previše smeća od paketa koje više ne koristim pa je generalka uvijek zdrava

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'