Braid

Igranje pod Linuxom.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: Braid

Post Postao/la Grof »

Nema šanse, ne radi

wine 1.1.29, d3dx9 biblioteke uredno na sistemu i uredno prijavljene.

Nakon startnog prozora sve se zacrni i šlus.....

fakat bezveze.
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

E znas koja jos fora ima, barem kod mene se tako desava... recimo imas rezoluciju ekrana namjestenu na 1024x a igra se pokrece u 1280x i kada pokrenes igru onda krepa... sada promjenis rezoluciju ekrana na 1280x i kada pokrenes igru onda radi :misli

I nakon sto sam promjenio rezoluciju onda mi ova jedna druga igra nije radila jer je u njoj bila namjestena rezolucija 1024x i onda sam smanjio rezoluciju zaslona na 1024x usao u igru, u njoj promjenio rezoluciju na 1280x, izaso vratilo rezoluciju zaslona na 1280x i onda mi je igra radila na toj rezoluciji.
Uzasno glupa i zamrsena stvar. Neznam jel to samo meni ili se i drugima desava...

E sada u braidu nemas mogucnost mjenjanja rezolucije nego, ako je ista fora ko i kod mene, moras namjestiti rezoluciju ekrana ko sto je u igri pa bi trebalo raditi... meni je ta rezolucija 1280x1024 ali buduci da je igra format 16:9 ili 16:10 onda bi na widescreen monitoru trebala biti neka slicna ako postoji 1280xnesto...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ma nebum se s time puno zezal. Radi uredno kod klinca nA Win 7, pa je tam i igramo ;)

i tak nisam preveliki pobornik tog Winea. Nikad mi nije radil onak kako bi trebalo....
Odgovori