ipernar je napisao/la:Ima jedna cura već u mome životu...
Ako Bog da bude i prsten neki pao
Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
- Markec
- Spol: M
Ono danas čitam večernji list, pišu o prosvjedima protiv HDZ, da traže ostavku itd. I na slici prepoznao Ivana Pernara sa transparentom (večernji list, stranica 4, slika gore)
Care svaka čast !ipernar je napisao/la:hahahato sam ja
- andrei
- Spol: M
- Kontakt:
potpisujem!gušter je napisao/la:Care svaka čast !ipernar je napisao/la:hahahato sam ja
Samo troje je došlo na prosvjed... žalosno.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Za 20-30 godina možeš očekivati da će doći više osoba...shrike je napisao/la:Samo troje je došlo na prosvjed... žalosno.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
-
Lutherus
čak njih 10iForce je napisao/la:Za 20-30 godina možeš očekivati da će doći više osoba...shrike je napisao/la:Samo troje je došlo na prosvjed... žalosno.
To ako smanje broj sapunica...odin je napisao/la:čak njih 10iForce je napisao/la:Za 20-30 godina možeš očekivati da će doći više osoba...shrike je napisao/la:Samo troje je došlo na prosvjed... žalosno.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
nema potrebe za prosvjedima.