Abzeenth je napisao/la:
6) uvođenje strogih mjera smanjivanja offtopica i "začetavanja" osim na podforumu Razno.
Predlažem: ja
Mjere se sastoje od:
a) brisanja SVIH postova koji su offtopic a kojih ima premalo ili su preopćeniti/nedovoljno fokusirani da bi ih se moglo premjestiti u zasebni topic
b) zabrane komentiranja moderatorskih postupaka na temama na kojima bi, po vašem mišljenju, moderatorske intervencije bile potrebne. Tim komentiranjem se dodatno odlazi u offtopic, a da bi se to riješilo predlažem:
7) postavljanje OVE teme kao glavne teme za prijedloge moderiranja, održavanja i uređivanja foruma. Ako imate prijedlog ili pritužbu, napišete ovdje. Ako ste uočili da je neka tema na krivom mjestu, linkate ovdje i netko će ju premjestiti. Nadalje, ako bi netko želio biti moderator već nekog podforuma, može se kandidirati ovdje, ili ga netko drugi može predložiti.
Kao i dosad, neprimjerene i uvredljive postove i teme prijavljujete klikanjem na za to predviđene gumbove - dakle, takve stvari nećete pisati ovdje.
UPOZORENJE: na ovoj temi će se po defaultu brisati chat i offtopic - ostaju samo konstruktivne rasprave i komentari koji se tiču svega gore navedenog.
Otvaram raspravu u koju ste svi pozvani uključiti se. Štoviše, smatrajte to svojom dužnošću
Možete komentirati gore navedene prijedloge ili dodati svoje, izraziti jeste li za ili protiv određenog prijedloga; naravno, uz prikladno obrazloženje. Ako se sve bude odvijalo kako treba, nadam se da ćemo vrlo brzo uspjeti provesti većinu prijedloga koje budete smatrali korisnima, i svi ćemo živjeti happily ever after
sve ostalo prihvacam, ovo se jednoglasno odbija.
godinama smo se trudili stvoriti najchaterskiji linux forum na kugli zemaljskoj i ti bi sad to sve unistila.
e neces, razbojnice!
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
glaskoncILLa je napisao/la:sve ostalo prihvacam, ovo se jednoglasno odbija.
godinama smo se trudili stvoriti najchaterskiji linux forum na kugli zemaljskoj i ti bi sad to sve unistila.
e neces, razbojnice!
Tako je !
Nek se svatko baci kamenom, onaj ko može ! V.Šeks
Nećemo represiju !
Kao netko tko je često puta uhvaćen u offtopicu suzdržati ću se od komentiranja offtopica.
Inače, kao što je iv@n rekao dodavanje ekstenzija donosi problem održavanja foruma ako nešto zapne.
A trenutačno nam je čovjek koji je sve znao o tome i znao to riješiti malkice zauzet. I tako će biti još jedno vrijeme.
Tako da smo malko kratki što se tiče nekih kerefeka i fensi dodataka. Ako bi nešto zbrljali moglo bi se dogoditi da dobijemo batina.
Kad sve fino radi, šta komplicirati
Ja sam jedino za uvođenje možda još podforuma, tipa Android i sl, fina je stvar i taj
thanks,neki bi se sigurno više trudili pomagati i odgovarati da imaju što više toga radi nekog respekta ili sl. ali ako je velika komplikacija za kasnije onda ne dirati.
nek je uveden tapatalk plugin, meni dosta
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka How to
Abzeenth je napisao/la:Dragi članovi i vas par članica foruma!
Ne marim za ostalo, no 6) i 7) nemaju smisla.
6) jer je ovo i bio vrlo opušten forum, a ekscesi su se ionako micali u zasebne teme. Vježbaj strogoću kad postaneš mod na forum.hr.
7) jer to zvuči jaaaako neuredno i nepregledno. BTW, kandidature za moderiranje? Wrong forum again.
Slažem se sa svime navedenim, ali bi umjesto sviđa mi se, slažem se +1 i štatijaznam dodao jednostavno i razumljivo + ili -. Mislim da bi svima tako bilo jasnije ako nešto šljaka ili je savjet/post dobar.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Ja sam isto u jednoj temi predlozio da se uvede to svidja mi se, ali da pise tko je kliknuo, ali ako je onda upitna sigurnos i kompatibilnost onda bolje ne. To sam bio predlozio jer je tada na forumu vladala "moda" "+1", sada se smanjilo.
Onaj facepalm je uveden to mi se svidja.
Ono sto bi ja predlozio je da se doda nesto tipa "Ova temi mi je bila korisna",
Da ako je moguce da se IRC integrira na forum
Jos mi je nesto palo napamet, ali sad se nemogu sijetiti.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.