Informatičar starog kova...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Informatičar starog kova...
Mint Nadia je odlična distra, osobno koristim MATE ediciju, Cimet mi nekako ne "leži".
Usput, M!
Usput, M!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Suko
- Site Admin
Dobro došao!
Mint je odličan izbor za početnika!
Mint je inače odlična distribucija a pogotovo za ulazak u "svijet linuxa"... komentari poput "jes da je riječ o Mintu" su ne potrebni i samo zbunjuju nove korisnike linuxa, pa bi bilo dobro da im se ni ne serviraju... distribucija ima puno kao i što ukusa ima puno...Quark je napisao/la:Za početak bi postavija pitanje vezano uz prvi post "jes da je riječ o Mintu".... u čemu je problem? Tamo mi savjetuju da ja Mint najbolja distribucija za mene početnika, a ode... Mislim, ono, meni je Mint skroz OK. Dok ne uđen dublje u Linux filozofiju razlika između Minta i recimo Ubuntu 12 je meni samo kozmetičke prirode... kao druga tema![]()
Ili možda griješim?
- dinosb
Dobrodošao!
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
dobrodošao 
ugodno ti druženje želim
ugodno ti druženje želim
Dobrodošao! 
- calisto053
- Moderator
Suko je napisao/la:Dobro došao!
madrone je napisao/la:komentari poput "jes da je riječ o Mintu" su ne potrebni i samo zbunjuju nove korisnike linuxa, pa bi bilo dobro da im se ni ne serviraju... distribucija ima puno kao i što ukusa ima puno...
Zadnja izmjena: calisto053, dana/u 25 stu 2012, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Dobro nam došao, ugodno druženje ti želim!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.