Što ti je još ostalo ?Shicy je napisao/la:bravo, Punk
ja se nadam skorom polaganju apsolutno svih ispita..još malo, još maaloooo
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: čavrljanje
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
1/3 statističke fizike i 1/2 kvantne 
- PunkBastard
Kvantna zvuči zanimljivo unatoč svojoj kompliciranosti, sretno i moraš to položit jer će netko morati subspace komunikacije otkriti.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
...to neću biti ja, tek samo uspomene...

obje su teške za shvatit...statistička se sastoji od termodinamike koja je junački zajebana za skužit, klasične i kvantne statističke fizike, a kvantna fizika je prilično nezgodna kad se navikneš na klasičnu...nema više putanje, nema više razlikovanja čestica...au
obje su teške za shvatit...statistička se sastoji od termodinamike koja je junački zajebana za skužit, klasične i kvantne statističke fizike, a kvantna fizika je prilično nezgodna kad se navikneš na klasičnu...nema više putanje, nema više razlikovanja čestica...au
- PunkBastard
Osim toga, jedna čestica je svuda 
gustoća vjerojatnosti je bitna! 
ma ludilo
ma ludilo
- PunkBastard
Sretno, kolikogod ti to značilo.
Kako mogu dodati timestamp u neku naredbu koju outputam u neki file?
ping -c 3 www.google.com > ping
I sad bih htjela dodati vrijeme i datum.
ping -c 3 www.google.com > ping
I sad bih htjela dodati vrijeme i datum.
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
@ mist - probaj naredbu "touch" (ako se dobro sjecam); postavlja trenutni datum i vrijeme u fajl. Ne znam hoce li ti pomoci, ali to mi je prvo palo na pamet
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.