ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
odnedavno skupljam wallpapere sa reddita i ostalih foruma/stranica i stavljam ih na jedan forum. Pa evo da usput i podjelim sa ekipom ovdje. Hostam ih na dropboxu ap ne bi trebalo biti problema oko broken linkova, a ako ne radi nes javite da opet upnem. Slike su razne tematike, od abstraktnih slika, prirode, do autiju igara i animiranih stvari. Mislim da je velika vecina fullHD ali nade se koja i veca, a i manja. Pa evo uzivajte
Evo i linkova: Wallpaper pack #1 Wallpaper pack #2 Wallpaper pack #3
Kako znate @blacx je napravio LZS wallpaper u Blenderu, a dodatno je napravio u jedan u 5K rezoluciji pa ga od sad možete preuzeti ovdje.
Download wallpapera bi trebao biti automatski u rezoluciji vašeg monitora, no ukoliko ne bude, dolje desno ispod slike imate mogućnost odabira: "manually change the size"
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
ZEN
"What do you want?"
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
elementary trenutno radi contest za wallpaper-e koji će se pronaći u Freyi. Ima dosta zanimljivih ulaza za sada, 180 wallpaper-a, naće se za svakoga po nešto. Link
Samo volim ovu izreku/citat pa da podjelim i malo editirani suse wallpaper sa vama.. Backtrack/Kali linux style..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Yeti je napisao/la:Samo volim ovu izreku/citat pa da podjelim i malo editirani suse wallpaper sa vama.. Backtrack/Kali linux style..
Po meni ovaj citat ima mnogo više smisla sa tačkom na kraju nego sa uzvičnikom. Definitivno se slažem, izjava je odlična.
A cuj, to smo ti ja i moj pravopis radili. Losa kombinacija.. To je ujedno i jedan od mojih 2-3 rada u gimpu tako da neznam ni kako popraviti to sad, jer neznam ni kako sam to izveo..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Yeti je napisao/la:Samo volim ovu izreku/citat pa da podjelim i malo editirani suse wallpaper sa vama.. Backtrack/Kali linux style..
Po meni ovaj citat ima mnogo više smisla sa tačkom na kraju nego sa uzvičnikom. Definitivno se slažem, izjava je odlična.
A cuj, to smo ti ja i moj pravopis radili. Losa kombinacija.. To je ujedno i jedan od mojih 2-3 rada u gimpu tako da neznam ni kako popraviti to sad, jer neznam ni kako sam to izveo..