Čuj.. za tvoje bi odmah znali da su fejk jer bi u svakom kadru negdje u pozadini bio kotlićcalisto053 je napisao/la:Pih, još jedna podvala CIA-e, isto ko i 1969.bertone je napisao/la:Evo slike.![]()
Identične slike ja napravim na Velebitu
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
...ili možda kakva peka ili barem obične gradele zamaščene.bertone je napisao/la:za tvoje bi odmah znali da su fejk jer bi u svakom kadru negdje u pozadini bio kotlić![]()
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Tog se ne bi ni sjetio! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
kompilirah specijalni kernel za testiranje nvidia/bumblebee govna...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Kad se samo sjetim kampanje za predsjednika države, proricanja njegovog prijatelja Sai Babe i kako je bičem istjerivao đavla iz vlastite žene...bertone je napisao/la:Koji lik
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
na forum.hr se pojavio neki gentooaš koji je tipični luđak kao ekipa odavdje koja koristi gentoo. Mene zanimam što se to desi zdravom umu da totalno popizdi kada počnu koristiti gentoo?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
$ sudo apt-get --purge remove gentoo 
je li samo do mene ili je neka polumrtva atmosfera na forumu u zadnje vrijeme? 
- vision
- Spol: ♂
na koji nijeshicy je napisao/la:je li samo do mene ili je neka polumrtva atmosfera na forumu u zadnje vrijeme?
možda fali kakvi novi korisnik da se podvađa ovdje i da se admini zadovolje
-------------
Zar je stvarno izbor hdd (ne ssd-a) na WD i Seagate