Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Re: Posao - rad u sezoni
zivim kraj mora i ekipa koja dole odradjuje sezonu jedino na tim poslovima koje ne volis i moze dobiti posao. ovo ostalo je unaprijed sredjeno "znancima", "fakultetlijama", rodbini...
Re: Stručna praksa - Linux
pinsky je napisao/la:Hvala vam na brzim odgovorima.![]()
Updateam zamolbu u Latexu pa šaljem
Ajde javi kako je potraga prošla, trebati će i meni praksa u Rijeci ili okolici. Uglavnom me zanimaju JAVA ili Linux! Unaprijed hvala...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
*Nije direktno vezano uz Linux (iako postoji mogućnost da ćete raditi sadržaj za Android platformu).
Infinum trazi dizajnera.
Twitter @infinum_hr
Infinum trazi dizajnera.
Javite se i postanite dio naseg tima: http://t.co/oxe71Fh4Tražimo dizajnera za rad u Infinumu koji će dizajnirati stvari poput:
Uvjet za ovaj posao nije znanje programiranja ni markup jezika (HTML, CSS). Ako imate to znanje - odlično, to je sigurno plus da razumijete developerske probleme, ali to nije čime ćete se baviti svaki dan. Ne tražimo dizajnera koji će programirati (osim ako želi), želimo da mu fokus ipak bude vizualna komunikacija.
- • mobilnih aplikacija za iPhone, Android, Windows Phone 7, i što god se pojavi u budućnosti...
• tablet aplikacija za iPad, Android..
• web aplikacija i web stranica
• Morat ćete biti komunikativni jer ćete svakodnevno komunicirati sa kolegama u firmi, od developera do team leadera, odlaziti na sastanke s klijentima i na kraju pretočiti njihove potrebe u kvalitetnu vizualnu komunikaciju.
Twitter @infinum_hr
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Kr1stian
Junior Linux/UNIX administrator (m/ž) - Zagreb @ Styria IT Solutions d.o.o.
Opis posla
Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:
http://www.moj-posao.net/Posao/204089/J ... trator-mz/
Opis posla
Vaša uloga obuhvaća, ali nije ograničena na:
- instalaciju/održavanje "LAMP stack"
- kompilaciju kernela iz izvornog koda
- poznavanje osnova shell scriptinga
Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:
- VSS informatičkog smjera
- iskustvo u programiranju
- prednost: poznavanje Gentoo distribucije i rada u SAN/NAS okruženjima
- poželjno poznavanje php/pythona i osnova SQL-a
- aktivno znanje engleskog jezika
- izražena sposobnost timskom radu i usmjerenost na klijenta.
Tražimo motivirane i odgovorne osobe koje vole raditi u dinamičnom okruženju i spremne su pokazati inicijativu i kreativnost u rješavanju problema.

http://www.moj-posao.net/Posao/204089/J ... trator-mz/
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
- drone
- Moderator
Al svi tepu po tom timskom radu, druželjubivosti i dinamičnom okruženju...
Trebali bi već jednom shvatiti što žele. Geeka, modnog mačka i konobaricu s atributima u jednoj osobi baš i nije lako naći.
Trebali bi već jednom shvatiti što žele. Geeka, modnog mačka i konobaricu s atributima u jednoj osobi baš i nije lako naći.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Moze timski rad ako ja zapovijedam 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Dabogda ti se ostvarila željamax360se je napisao/la:Moze timski rad ako ja zapovijedam
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2010-... Arch
2010-... Arch
- Kr1stian
Moj "timski" rad se je uglavnom svodil na to da ja sve napravim a na kraju druga dvojica iz tima dobiju 5 a ja 3 ili 4. Živio timski rad!
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
drone je napisao/la:Al svi tepu po tom timskom radu, druželjubivosti i dinamičnom okruženju...
Nije baš tako bez veze. Na žalost, u RH je sve shvaćeno naopačke.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
The Acacia Strain
ako si dobio posao u novom okruzenju, za mene je timski rad biti voljan stalno upijat sto ti ostatak ekipe govori, biti voljan ucit i sto brze napredovat. ti kao pocetnik tamo nemozes puno doprinositi timu, vec tim tebi doprinosi. osim ako si stvarno specijaliziran za taj dio posla. ovo vise nema veze s onim timskim radom na faksu kada je jedan radio seminar, a ostala dva su samo dopisala imena i sl.