stefan je napisao/la:a ne...
samo neka Mantis zrije, doci ce i njegovo vrijeme!
a cekaj, zeznuo sam
mantis = 12.2
pa za 12.2 kazem da sam odusevljen!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Može mala pomoć? Kako da namjestim da imam pristup pisanju i brisanju na svim particijama (mountane jesu)... za sad mogu pisati i brisati samo kad sam root . Možda sam nešto zeznuo na insatalciji
juzer je napisao/la:Može mala pomoć? Kako da namjestim da imam pristup pisanju i brisanju na svim particijama (mountane jesu)... za sad mogu pisati i brisati samo kad sam root . Možda sam nešto zeznuo na insatalciji
desni klik na folder di je mountana particija i odaberi da si ti vlasnik a ne root...
naravno otvoris dolphin ko root pa onda to napravis
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
znači otvorim dolphin kao root, pa idem root folder desni klik na točku mountanja, pa svojstva, pa ovlasti tab i tu pod vlasništvo, korisnik obrišem root i upišem korisnika (ništa mi ne nudi nego ja sam upišem) i označim da to primjeni na sve poddirektorije, kliknem ok i onda mi otvori neki dijalog napretka (gdje on kao sprema šta sam mu ja kliknuo), ali to onda traje vječno pa mi evo smrznuo dolphin i ništa od svega. I sve to na hrvatskom još gluplje izgleda...
se može to kako preko yasta riješiti
@ stefan
ista stvar mi je i sa ntfs i sa ext4 particijama
@iweb: vidit ćemo...nisan baš s vremenom za pisanje ičega...samo ću tu i tamo bacit dojmove...
prvo sam mu zypper up napravija i skinija odma neke update, a sad zypper dup, i opet skida bokte