Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
Kao ni danas na podiju 
"o gumama su pricali"
"o gumama su pricali"
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Zadnja izmjena: max360se, dana/u 20 tra 2013, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Konacno da je Rosberg na PP 
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Istina da je prerano govoriti pa i razmišljati o tome no ukoliko Rosbergu krene možda mu na kraju godine zafali onih pra bodova kaj je morao pustiti Hamiltona na 3. mjesto .. vrhunski za**b 
Sumnjam da ce Rosberg biti u toj poziciji. Znam samo da ne bi htio da Red Bull osvoji, nego Ferrari WC
Alonsove muke...

Alonsove muke...

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Vjerojatno si u pravu no nikad se ne zna,.. meni ne smeta ak pobijedi Red Bull pod uvjerom da ga vozi Mark W.
Istina, stvari se uvijek mogu okrenuti u njegovu korist. Nije važno tko je pobjednik dok god je to Ferarri 
Jedina iznimka je Kimi
Jedina iznimka je Kimi
http://www.museocasaenzoferrari.it/en/2 ... formula-1/Friday, May 3, Rene Arnoux will drive through the streets of Modena the Ferrari Gilles was driving in 1979, the same Sunday of their thrilling fight in the Dijon.
The show will be valid as an introduction to a superb exhibition housed under the roof of the MEF, the Enzo Ferrari Museum in Modena.
The exhibition is called 'Grand Prix' and collects 17 fantastic examples, the cars that have fueled the legend of Formula One.
In the same place there will be, the Lancia Ferrari ( driven by Fangio in 1956 ) and Senna's fatal Williams ( 1994 ) , the 312 T ( driven by Lauda ) and the Red with whom Mansell and Berger disputed the 1989 season.
From the fifties to the nineties, the best of the best.
tko me prati na G+ moze vidjeti quotani text, ne mogu linkati jer je orginal nije Public
Exhibition at Enzo Ferrari Museum ( May 3 2013 )
https://plus.google.com/photos/11705395 ... 0653064241
Inace pocinje F1 vikend. VN Spanjolske, jedna od, po meni, najboljih staza u rasporedu. Biti ce zanimljivo dolaze prve vece promjene kod bolida.
https://plus.google.com/photos/11705395 ... 0653064241
Inace pocinje F1 vikend. VN Spanjolske, jedna od, po meni, najboljih staza u rasporedu. Biti ce zanimljivo dolaze prve vece promjene kod bolida.