Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

dupin
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la dupin »

Ne znam je li netko već spominjao,pa ako je sorry... Naletio sam na seriju Wentworth. Australska serija, a radnja je smještena u ženski zatvor. Učinilo mi se poznato nakon odgledanih par epizoda pa sam malo surfao. Remake serije Prisoner. Meni se serija sviđa, a vi pogledajte hoće li se i vama svidjeti. ;)
Nema veće religije od istine!
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

dupin je napisao/la:Naletio sam na seriju Wentworth.
Hvala što si javio! :thmb-up
Ja sam iscrpio sve serije, a filmova ni za lijek! Situacija u kinu i na tržištu je očajna! :srednjak
Posljednja godina sa dobrim flmovima je bila 2010. Toliko sam očajan da sam iskopao stare dvd-e i ovih dana ponovno gledam Law Abiding Citizen, Salt, Hard Candy, The Perfect Host, Sleuth...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Nadam se da nije već spomenut:
Donnie Darko
Pogledajte Director's Cut verziju, ima 19 i nešto min više sadržaja i to čak nekih ključnih scena.
A o filmu općenito nemam pojma kako bih ga opisao, sci-fi/mystery/drama o tinejđeru (opaska: ne volim ovu hrvatsku riječ, čudno izgleda) sa paranoidnom shizofrenijom koja u biti ni nije toliko u prvome planu, nego se samo tu i tamo primjeti i ključna je, glavna radnja je u biti alternativni timeline i stvarno nemam pojma više što bih napisao ali film preporučam da se pogleda jer je po meni to jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Offtopic, možda ti riječ čudno izgleda zato što ju pogrešno pišeš :D :hihi
Piše se tinejer.

Ontopic, @calisto - jesi li gledao "originalnu" verziju Sleutha? :D
Ja jesam, za ovu novu nisam ni znala...zanimljivo je da Caine u originalnoj glumi ovog "suprotnog" lika :D i fantastičan je, naravno, kao i uvijek :ljubav Samo, čini mi se da je ta nova, Pinterova adaptacija pobrala loše kritike.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Riječ i dalje užasno izgleda i ne sviđa mi se, treba nađi zamjensku :-D
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
calisto053
Moderator

Re: Odg: Preporuka za filmove

Post Postao/la calisto053 »

Abzeenth je napisao/la:Ontopic, @calisto - jesi li gledao "originalnu" verziju Sleutha? :D
Ja jesam, za ovu novu nisam ni znala...zanimljivo je da Caine u originalnoj glumi ovog "suprotnog" lika :D i fantastičan je, naravno, kao i uvijek :ljubav Samo, čini mi se da je ta nova, Pinterova adaptacija pobrala loše kritike.
Gledao sam obje i odlicne su! Remake je dobio nesto losije kritike, ali Caine je oba puta dodigrao genijalne uloge. Posebno je zanimljiva generacijska zamjena.
Ne volim remakeove (posebno kad ispadnu blokbasteri) jer nema vise originalnih ideja, ali ovo je stvarno odlicno.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Novi X-Men film je cak dosta dobar! Igranje sa radnjom u proslosti i buducnosti je dobro napravljeno, te je gledljivo. Na wikipediji pise da se snima i jos jedan film, tako da neznam kad ce vise saga o x-menima zavrsit.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
AstorH

Post Postao/la AstorH »

Enemy da se pogleda, jasno.E tako

Sent from my iPad using Tapatalk
gušter

Post Postao/la gušter »

Evo jedan neloš horror/triler 13 sins
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Oculus, solidan horor sa Karen Gillian. Nedostaje mi par stvari u priči, ali okej je za ubiti dosadu.

Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
Odgovori