Valjda si htio napisat da su njegovi šefovi njemu pain-in-the-as4ndY je napisao/la:@Bertone, hahaha, ti si neki gadan pain-in-the-ass svojim šefovima - hahaha![]()
Otvoreni kod - jedan od prioriteta nove Vlade RH
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: Otvoreni kod - jedan od prioriteta nove Vlade RH
@Bertone
GNU Privacy Guard?
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 10#p202766
Radi i na Windowsima.
Čovjek bi rekao da imate neki interni server za takve stvari, a da vam je digitalno potpisivanje normalna stvar.
Možda bi se baš sa enkripcijom moglo na mala vrata uvesti slobodan software. Stvari poput GPG, TrueCrypt(rade na tome da potvrde da je stvarno siguran) i sl. bi trebalo uvađati. Kako mi se čini sada se takva enkripcija ne koristi što znači da se ne radi o zamjeni vlasničkog softwarea, nego o uvađanju novoga.
GNU Privacy Guard?
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 10#p202766
Radi i na Windowsima.
Čovjek bi rekao da imate neki interni server za takve stvari, a da vam je digitalno potpisivanje normalna stvar.
Možda bi se baš sa enkripcijom moglo na mala vrata uvesti slobodan software. Stvari poput GPG, TrueCrypt(rade na tome da potvrde da je stvarno siguran) i sl. bi trebalo uvađati. Kako mi se čini sada se takva enkripcija ne koristi što znači da se ne radi o zamjeni vlasničkog softwarea, nego o uvađanju novoga.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
imamo mi uređaje za kriptiranje, ne brini 
nisi dokučio poantu inzistiranja da mu se dokument dostavi u digitalnom obliku kao doc.
EDIT: zatipak "r=t"
nisi dokučio poantu inzistiranja da mu se dokument dostavi u digitalnom obliku kao doc.
EDIT: zatipak "r=t"
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 09 stu 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bertone je napisao/la:imamo mi uređaje za kripriranje, ne brini
Nisam skuzio da se radi .doc formatuBertone je napisao/la:nisi dokučio poantu inzistiranja da mu se dokument dostavi u digitalnom obliku kao doc.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Neznam odakle to da neki smatraju da je linux za gay populaciju only 
I am the one and only....

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sa kim se ti družiš?zlatkoA je napisao/la:Neznam odakle to da neki smatraju da je linux za gay populaciju only
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike je napisao/la:Sa kim se ti družiš?zlatkoA je napisao/la:Neznam odakle to da neki smatraju da je linux za gay populaciju only
Da li bi se to moglo negdje pogledati?nicky je napisao/la:Postoji i GIMP knjiga koju je napisao Suko (isprike ako je još netko sudjelovao a nisam ga navela) a koju sam napokon počela uređivati
Zato se i gubim u diskusijama. Ovaj tvoj potpis mi svaki put razbije koncentraciju.
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE
Neuroni stvore nove veze i onda ih je teško "prežičiti". Cijele generacije su danas takve.
Dobro, vjerojatno nije samo tvoj potpis kriv, ali ...NETIQUETTE