Ova serija je direktno povezana sa "The Flash" (svi heroji predstavljeni su tamo)PunkBastard je napisao/la:Evo, nisam vidio još postano: Legends of Tomorrow
Serija stvarno ima potencijala, i kome je zanimljiv DC svijet neka pogleda.
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za filmove
- PunkBastard
- Spol: M
Povezana je i sa drugim DC-evim serijama ove godine, mislim da čak ima poveznice i sa filmovima koji dolaze.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Oni koji vole fantasy vjerojatno će pogledati The Shannara Chronicles.
Nema veće religije od istine!
Upravo odgledao The expanse. Zanimljiva serija.
- calisto053
- Moderator
Možda ti se svidi i Childhood's Enddupin je napisao/la:Upravo odgledao The expanse. Zanimljiva serija.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
@ calisto053
Hvala na preporuci. Svidjelo mi se.
Hvala na preporuci. Svidjelo mi se.
- calisto053
- Moderator
@ dupin - zasad potencijala ima i Colony
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
...preporuka za seriju "Second chance".
Je li tko gledao treću sezonu Hannibala? Planiram gledati uskoro, pa me zanima kakva je i što mogu očekivati 
- calisto053
- Moderator
Fenomenalna! Zbog te sezone se poželim ponovno vratit u Firencu. Radnja je puno profinjenija i manje psihotična, uvelike se vraća izvornoj priči prema knjigama/filmovima, te objašnjava i dopunjava mnoge procese iz prve dvije sezone. Iako na kraju ne završava cliffhangerom, šuška se o mogućem remakeu "Jaganjaca"iweb je napisao/la:Je li tko gledao treću sezonu Hannibala? Planiram gledati uskoro, pa me zanima kakva je i što mogu očekivati