Ljubitelji čaja
Moderator/ica: Moderatori/ce
- banned klokan
- Spol: M
Re: Ljubitelji čaja
Od konoplje i koprive mi je dobar
Domaci su uvjek najbolji
Domaci su uvjek najbolji
- Abzeenth
- Site Admin
Jel se ovdje smije pričati samo o skupim, fancy, "britiš" čajevima, ili smijemo spominjati i ove "obične", jeftine? 
Jer ja, nažalost, rijetko kad mogu pljunuti više od 10 kn za kutiju čaja.
Srećom, zato postoji Lidl
i njihov čaj od mente koji je najbolja stvar koju sam probala u zadnje vrijeme. Osvježavajuć je, okus je stvarno izražen (a ne da samo miriše na mentu kao neki čajevi, dok od okusa nema ni O), i što je najbolje, nije skup.
Izgleda ovako:

Eto, ako me ne izopćite s teme, povremeno ću ubaciti koju recenziju tih nefensi čajeva koje pijem
Jer ja, nažalost, rijetko kad mogu pljunuti više od 10 kn za kutiju čaja.
Srećom, zato postoji Lidl
Izgleda ovako:

Eto, ako me ne izopćite s teme, povremeno ću ubaciti koju recenziju tih nefensi čajeva koje pijem
-
Lutherus
Lidl ima fine čajeve. Onaj njihov Lord Nelson mi je dobar. Ima go još od trešnje uopće za kupiti?
E da, od jeftinijih čajeva ima u Plodinama dobar izbor, imaju jako dobar od kamilice za nekih 4 kn.
E da, od jeftinijih čajeva ima u Plodinama dobar izbor, imaju jako dobar od kamilice za nekih 4 kn.
- retsam
Frankova kamilica 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Abzeenth
- Site Admin
Mislim da ima, nedavno sam ga vidjela. Doduše, nisam sigurna imaju li ga u stalnoj ponudi ili je to bilo zbog neke akcije, ali može ih se naći. Taj mi je na wishlistiLutherus je napisao/la:Lidl ima fine čajeve. Onaj njihov Lord Nelson mi je dobar. Ima go još od trešnje uopće za kupiti?
-
Slamd64
Sto se Lidla tice dobar je i Earl Gray od Lorda Nelsona, dok mi je Sir Winston ipak nekako aromaticniji. Ostali su isto dobri, a posebno Rooibos.
- calisto053
- Moderator
Preporuka za DM-ov od borovnica - cijela kuća se osjeti po njemu!

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.