TELE2 USB

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: TELE2 USB

Post Postao/la Grof »

crnaofca je napisao/la: hvala na dobrodoslici, iako cu vam uskoro dosaditi svojim neprestanim blesavim pitanjima:D
To i je smisao širenja otvorene zajednice. Mi pomognemo i naučimo tebe, a onda ti tako jednom pomažeš drugima! ;)
zone0

Post Postao/la zone0 »

samo da se prijavim da znate da nisam zaboravio na obecanje...

Koliko stignem radim na dokumentaciji vezano za TELE2 HSPA i Ubuntu 8.10
Sadrzavat ce dvije opcije spajanja na TELE2 mrezu, jedna sa wvdial i jedna preko Netw.Managera.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

zone0 je napisao/la:samo da se prijavim da znate da nisam zaboravio na obecanje...

Sadrzavat ce dvije opcije spajanja na TELE2 mrezu, jedna sa wvdial i jedna preko Netw.Managera.
Odlično! Majstore.... ;)
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

zone0 je napisao/la:samo da se prijavim da znate da nisam zaboravio na obecanje...

Svaka čast! :thumbs
grguss

Post Postao/la grguss »

To bi ti trebalo radit na linuxu bez problema,ja sam sve vmc modeme iz vip-ove ponude uspio pogurat da rade bez problema,iz iskustva znam da Ti je Password i Username obvezan,meni cak nisu trebali ni sluzbeni vmc driveri,s Umtsmon-om radi bez problema.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

grguss je napisao/la:To bi ti trebalo radit na linuxu bez problema,ja sam sve vmc modeme iz vip-ove ponude uspio pogurat da rade bez problema,iz iskustva znam da Ti je Password i Username obvezan,meni cak nisu trebali ni sluzbeni vmc driveri,s Umtsmon-om radi bez problema.
Po mom mišljenu, grguss, ako si sve sredio da radi, trebao bi to opisati na wiki-ju, ovdje. Koristilo bi to onda svima... :) Što kažeš?
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Da, ne bi bilo loše da staviš na Wiki.
Za mobilni internet imamo samo za T-com nešto.
Ako možeš, uhvati malo slobodnog vremena, pa napiši.
Puno ljudi bi to pozdravilo. :)
grguss

Post Postao/la grguss »

Nije greda,samo,neznam sto vi mislite o tome,ja sam to vecinom radio na opensuse-u 11 i na fedori 9 i s fedorom sam imao najmanje problema oko instalacije vmc drivera.I na njoj nisam uspio nista komplicirano uočit jer sam na njoj radio svega par dana.Ali nije greda¨prenijet cu svoja iskustva i spoznaje dalje.¨
grguss

Post Postao/la grguss »

I da,zaboravih spomenut mandrivu,bez problema vmc radi preko NM-a.....
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

grguss je napisao/la:Nije greda,samo,neznam sto vi mislite o tome,ja sam to vecinom radio na opensuse-u 11 i na fedori 9 i s fedorom sam imao najmanje problema oko instalacije vmc drivera.I na njoj nisam uspio nista komplicirano uočit jer sam na njoj radio svega par dana.Ali nije greda¨prenijet cu svoja iskustva i spoznaje dalje.¨
Sva znanja koja vrijede sele se na wiki.open.hr... ;)
Odgovori