Kutak za studente
Moderator/ica: Moderatori/ce
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
Re: Kutak za studente
ja sam jucer dala ispit
dobila sam 5 
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- Markec
- Spol: M
možeAbzeenth je napisao/la:Može radije ovo?
- Markec
- Spol: M
čestitammeema je napisao/la:ja sam jucer dala ispitdobila sam 5
Ja sam dao sve u roku i sad uživam na ljetovanju u Dubrovniku..
Već sam 2 tjedna ovdje i ostajem još tri tjedna..
Da otvorim ponovno temu o cugi - malkice sam zunio, i baš mi je super..
Pijem Pan, i pivo je odlično, al ono totalno.. 
Da otvorim ponovno temu o cugi - malkice sam zunio, i baš mi je super..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
Lutherus
Hugo je napisao/la:Ja sam dao sve u roku i sad uživam na ljetovanju u Dubrovniku..Već sam 2 tjedna ovdje i ostajem još tri tjedna..
Da otvorim ponovno temu o cugi - malkice sam zunio, i baš mi je super..Pijem Pan, i pivo je odlično, al ono totalno..
haha,Hugo al bez uvrede.kod nas an piju oni starčeki i kronosi.nekak većina ljudi u vž pije velebitsko ili po novome union i staopramen.kriek mi je ok,sviđa mi se okus,a i općenito sam fanatik za belgijskim pivama,posebice razne ale,palale i trapist pive i kombinacije.lager i pilsner pive mi bas i neodgovaraju
Zašto bih se uvrijedio? Zar sad pivo određuje tko je alkos a tko nije?odin je napisao/la:Hugo je napisao/la:haha,Hugo al bez uvrede.kod nas an piju oni starčeki i kronosi.nekak većina ljudi u vž pije velebitsko ili po novome union i staopramen.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
Lutherus
nekad ti je kod nas bilo da kaj piju kronosi a kak su ga kasnije zamjenili sa panom u birtijama i k-plus,ambrosius,niksiskim i ostalima su se s vremenom razvila neka nova mjerila.
hebi ga,ipak mi djelimo cure na light,super light i coca-cola zero , pa tako imamo i klasifikaciju pivopija
hebi ga,ipak mi djelimo cure na light,super light i coca-cola zero , pa tako imamo i klasifikaciju pivopija
heh...ja sam stari student, odsluša sve, sad u 8. ili 9. misec položit 1 zajebani ispit da postanem apsolvent pa onda ove ostale bez stresa rješavat...
- Abzeenth
- Site Admin
Taj članak, popis, što već...je neznatno Amer'ka-orijentiran.
Zato nominiram qOrganizer. Nije samo za studente, a nije ni loš.
Zato nominiram qOrganizer. Nije samo za studente, a nije ni loš.