Ti bi mogao jedan review...
Imaš nova iskustva sa novom (tebi) distribucijom...
Ja bih napisao, ali ja sam na suseu 100 godina i sve mi štima, pa bih nahvalio sve u 16 i ispalo bi subjektivno (a nije )
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ivan je vec napravio review Susea pa bi se ponavljao. Nisam siguran o cemu bi pisao jer se tu radi uglavnom o mom iskustvu s KDE-om kojeg sam prije konzumirao na slamcicu jer mi je komp bio preslab i fino ispolirane pozadine koja je u stvari taj SUSE. O KDE-u je vec sve ispricano, a od SUSEa mogu samo pricati o Yastu i finom glatkom radu mog kompa. Nemam bas previse iskustva da mogu pisati o nekom postinstallu, a Suse ne pratim dovoljno dugo da znam potrefiti ono sto je bitno.
Moram razmisliti jer ne znam o cemu bi pisao a da se ne ponavljam. U svakom slucaju nesto bi bilo dobro nakucati. Najvjerojatnije i hocu. Tipa: OpenSUSE- Moj pogled.
Ljudi samo da vam kažem hvala vam na svim člancima kojih osjetno više ima u zadnje vrijeme pogotovo.
Tako mi je drago vidjeti to, i zahvaliti se što promovirate ovaj site, jer on je to zaslužio.
I ispričati se jer vam nemogu pomoći, jer ja sam nisam za nekog pisanja, nisam za toga i gotovo.
Ali eto drago mi je da ima vas, i hvala vam
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka How to
Lutherus, drago mi je da ne odustaješ. Pored početnika, možeš pisati i za zahtjevnije korisnike, na kraju - vi stvarate sadržaj, oblikujete portal i odlučujete u kojem smjeru će ići.
Ide recimo rubrika trojka, bilo bi super da netko obradi 3 shella...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ja bi zahvalio svima koji su se odazvali na ovaj poziv. Zbog njih smo u mogućnosti svaki dan objaviti nešto vezano uz Linux. Često i nekoliko tekstova. Pišete vrhunski! Ne moramo se sramiti razvikanijih svjetskih siteova.
Mogu vam reći da se to vidi na posjećenosti stranice koja je narasla za 70% otkad smo promijenili izgled i počeli redovito objavljivati. I ima stalnu tendenciju rasta.
Svaka čast ljudi!