Opis posla
Our support technicians are comfortable talking to and building working relationships with our customers and their end users. Our technicians learn and sharpen invaluable skills on a systems administration career path!
We provide the best of breed, fully branded technical support for web hosting companies worldwide.
Our people enjoy a fast-paced working environment that demands technical and communication prowess far surpassing that of nearly any other company. We evaluate our processes daily to increase efficiency and capacity.
We push each other to continuously maintain our reputation as the best in class US outsourced technical support company. We compete globally with companies several times our size. This is a tough business. We have to be the best.
Working here means working hard and touching the lives of hundreds of thousands of people around the globe by solving their technical challenges and helping them achieve their goals. Our people are natural problem solvers that cherish the satisfaction stemming from helping people and solving problems.
Uvjeti
Experienced prospective support technicians should possess the following:
- Extensive knowledge of DNS, Linux-based operating systems such as CentOS, RHEL, Fedora, Debian, Ubuntu and/or Windows Server 2000, 2003 and/or 2008
- Ability to solve Admin Level Panel issues which clients cannot handle through their own login (ie WHM/Plesk) over email, phone or live chat
- In-depth troubleshooting, rebuilding and upgrading for major system service daemons: Apache, MySQL, SMTP, POP/IMAP, and control panel daemon
- Must be able to restore multi-account backups, diagnosis of hardware issues and blacklist removal
- Be comfortable offering multi- account mitigation assistance between systems which use the same control panel (cPanel=>cPanel, Plesk=>Plesk, etc.)
- Able to upgrade control panel between stable revisions (in some cases where it doesn’t do so automatically)
- Successfully install additional system software (ImageMagick, eAaccelerator, Zend, etc.)
- Excellent written and verbal communication skills and weekend availability
- At least one year experience in the web hosting or related industry
Stručna sprema:
Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Visoka stručna sprema
Potrebne godine iskustva:
1
Jezici:
Engleski (napredno)
Vještine:
Internet
Mislim da sam se jednom javio na natječaj za tu firmu. Radi se o firmi koja "outsorca" noćnu smjenu za jednu američku hosting kompaniju ( ako se dobro sjećam). Kad spominjem noćnu smjenu, pod tim ne mislim da vi ovdje radite po noći već se radi o tome da dok vi ovdje radite po danu njima je tamo noć
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
ima nekoliko takvih firmi koje nude outsourcing ljudi iz zemalja treceg svijeta..
istina lova bas nije neka, ali opet, radis od doma, pa su i troskovi nesto manji, imas vise slobode..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Kod ovih gore se ne radi doma, treba iti u ZG. Ak se dobro zmislim radno vrijeme njim je od 7 do 16 s tim da postoje radne subote i nedjelje. Naravno nakon radne subote i nedjelje slobodni su vam ponedeljak i utorak ... itd.
Nego, znam još za Crosvalliu da radi nekaj slično. Koje su ostale firme kod nas da rade tak nekaj ?
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
Traži se programer u Vukovaru na određeno, puno radno vrijeme u 3 smjene.
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: 3i smjene
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi od: 7.8.2012 Natječaj vrijedi do: 15.8.2012
Posloprimac:
Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Strani jezici: Engleski jezik
Informatička znanja: Potrebno napredno poznavanje informatike:
access
excel
word
internet
powerpoint
Radno iskustvo: Nije važno
Napredno poznavanje informatike za programera - office i internet?! Radno iskustvo nije važno?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
calisto053 je napisao/la:Nek mi netko objasni ovaj oglas na HZZ-u:
Traži se programer u Vukovaru na određeno, puno radno vrijeme u 3 smjene.
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: 3i smjene
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi od: 7.8.2012 Natječaj vrijedi do: 15.8.2012
Posloprimac:
Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Strani jezici: Engleski jezik
Informatička znanja: Potrebno napredno poznavanje informatike:
access
excel
word
internet
powerpoint
Radno iskustvo: Nije važno
Napredno poznavanje informatike za programera - office i internet?! Radno iskustvo nije važno?
namjesten natjecaj za nekog sa tim kvalifikacijama
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nemora znaciti.. vidio sam ja takvih oglasa jos.. stvar je u tome sto oni tu koriste programer za osobu koja ce samo ubacivat podatke i slat neke ponude, upite i slicno vezano uz job.
The Acacia Strain je napisao/la:nemora znaciti.. vidio sam ja takvih oglasa jos.. stvar je u tome sto oni tu koriste programer za osobu koja ce samo ubacivat podatke i slat neke ponude, upite i slicno vezano uz job.
Za tajnicu
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
The Acacia Strain je napisao/la:nemora znaciti.. vidio sam ja takvih oglasa jos.. stvar je u tome sto oni tu koriste programer za osobu koja ce samo ubacivat podatke i slat neke ponude, upite i slicno vezano uz job.
Za tajnicu
upravo to haha
al eto, da mu/joj malo ego poraste kad u drustvu kaze sto radi
Za tajnicu
Odlično, onda sam i ja kompetentan... Prodavat ću priče kako win7 sa plavim toolbarom i crnom pozadinom na desktopu bolje radi - kako reče netko na forumu...
Iz vlastitog iskustva sam shvatio dvije stvari što se tiče kvalitete oglasa:
1. poslodavci su nesposobni jasno i sažeto opisat kakvog radnika traže pa se čude kad svakavi ljudi dođu na razgovor
2. administratori na HZZ-u pišu svakakve oglase koji nemaju veze s potrebama poslodavaca, pa se svi zajedno iščuđavaju
@ Acacia - LOL
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.