Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Kako izgleda vaš desktop
KDE4 je lijep sam po sebi, ali osim što možeš dodati koji plazmoid i promijeniti Wallpaper, ne možeš bogzna što drastično promijeniti.
Čak je i novu dekoraciju prozora teško instalirati.
Zato mi svi ovi gornji screenovi KDE4 izgledaju slično. (U biti promijenjen Wallpaper+-Plazmoidi)
Gnome je možda u godinama, ali ga možeš promijeniti da niti ne sliči onome od čega je počeo.
Može se izvući dosta suvremen look iz tog starčića.
Čak je i novu dekoraciju prozora teško instalirati.
Zato mi svi ovi gornji screenovi KDE4 izgledaju slično. (U biti promijenjen Wallpaper+-Plazmoidi)
Gnome je možda u godinama, ali ga možeš promijeniti da niti ne sliči onome od čega je počeo.
Može se izvući dosta suvremen look iz tog starčića.
- retsam
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Meni uvijek na slikama koje vidim, tuđi desktop bolje izgleda od mojega. Čak, ako iskopiram kompletnu temu, opet mi bolje izgleda na prezentacijskim screenshotovima. 
@suku, retsum
Stvarno odlično customiziran Gnome. Nisam se nadao, nečemu ovakvom. Ja, baš nemam toliko volje se zafrkavati sa temiranjem. Eventualno stavim Tango ikone (najdraži set ikona), izmjenim wallpaper, možda se poigram sa temama i bojama, i onda se vratim na clearlooks,
ali mi se sviđaju Murrine i Rezlooks kontrole.
@suku, retsum
Stvarno odlično customiziran Gnome. Nisam se nadao, nečemu ovakvom. Ja, baš nemam toliko volje se zafrkavati sa temiranjem. Eventualno stavim Tango ikone (najdraži set ikona), izmjenim wallpaper, možda se poigram sa temama i bojama, i onda se vratim na clearlooks,
Zadnja izmjena: pingu, dana/u 22 kol 2009, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Suko
- Site Admin
Evo, pročitaj novi članak na portalu.pingu je napisao/la: Stvarno odlično customiziran Gnome. Nisam se nadao, nečemu ovakvom. Ja, baš nemam toliko volje se zafrkavati sa temiranjem. Eventualno stavim Tango ikone (najdraži set ikona), izmjenim wallpaper, možda se poigram sa temama i bojama, i onda se vratim na clearlooks,ali mi se sviđaju Murrine i Rezlooks kontrole.
Pa, ako imaš volje poigraj se malo...
- retsam
možda off topic(a možda i ne) Svaka čast Suko za onaj Windows 7 tutorial upravo završavam novi make-up(Windows 7)
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Suko
- Site Admin
Jel ti radi sve?retsum je napisao/la:možda off topic(a možda i ne) Svaka čast Suko za onaj Windows 7 tutorial upravo završavam novi make-up(Windows 7)
Odličan članak. Sve je prošlo u najboljem redu, osim što ne mogu ekstraktati temu za Emerald, file ima 40.9KB i stalno javlja error kod ekstraktanja. md5sum file-a: 40dfdf22eea5b83d89bf18fc1129057bSuko je napisao/la:Evo, pročitaj novi članak na portalu.
- Suko
- Site Admin
Ne ekstrahira se tema za Emerald.pingu je napisao/la:Odličan članak. Sve je prošlo u najboljem redu, osim što ne mogu ekstraktati temu za Emerald, file ima 40.9KB i stalno javlja error kod ekstraktanja. md5sum file-a: 40dfdf22eea5b83d89bf18fc1129057bSuko je napisao/la:Evo, pročitaj novi članak na portalu.
Nju skineš i onda instaliraš preko Emeralda. Mislim da je Install, ili Import new themes tipka.
Kad ju instaliraš, onda ju samo odabereš s liste jer ju neće automatski primjeniti.