suko ovaj put izgleda da radi tako da ne treba puno vremenaSuko je napisao/la:Neću. Nemam ja vremena za to.stefan je napisao/la:A šta će tebi fontovi? Rekao si da nećeš više isprobavati openSUSE...Suko je napisao/la:A fontovi?![]()
Pitam da ne zaboravite. Ljudima će ustrebati.
openSUSE 12.3 - Tweakanje nakon instalacije
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3 - Tweakanje nakon instalacije
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Fala. Mislim da ću SUSE preskočiti.
Nismo si baš na "ti" SUSE i ja.
Suse je zapravo svačija sudbina. Nekom prije, nekom kasnije.Suko je napisao/la:Fala. Mislim da ću SUSE preskočiti.
- Suko
- Site Admin
Je. Meni kasnije. 
Ooo, muko moja... samo ćeš se bezveze mučiti do tada...Suko je napisao/la:Je. Meni kasnije.
- Suko
- Site Admin
Idem kroz sve tvoje faze. Trenutno sam na Archovskoj. Onda slijedi ponovno Ubuntu pa onda konacno openSUSE. 
Sad vam spamam temu.
Sad vam spamam temu.
zole052 je napisao/la: zole052@linux-6rdb:~> sudo zypper in nepomuk-ffmpegindexer
root's password:
Loading repository data...
Reading installed packages...
'nepomuk-ffmpegindexer' not found in package names. Trying capabilities.
No provider of 'nepomuk-ffmpegindexer' found.
Resolving package dependencies...
Nothing to do.
Kod: Označi sve
zypper se -s ffmpegindexer
Loading repository data...
Reading installed packages...
S | Name | Type | Version | Arch | Repository
--+-----------------------------------+------------+------------+--------+----------------------------------------
| nepomuk-ffmpegindexer | package | 4.10.0-2.1 | x86_64 | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer | package | 4.10.0-2.1 | i586 | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer | srcpackage | 4.10.0-2.1 | noarch | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer-debuginfo | package | 4.10.0-2.1 | x86_64 | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer-debuginfo | package | 4.10.0-2.1 | i586 | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer-debugsource | package | 4.10.0-2.1 | x86_64 | Packman Essentials repository (Factory)
| nepomuk-ffmpegindexer-debugsource | package | 4.10.0-2.1 | i586 | Packman Essentials repository (Factory)Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
imamsumski je napisao/la: Imaš packman dodan?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Isprike, čini se da je ovaj paket trenutno dostupan samo za Factory 
Uklonil sam tweak dok se ne pojavi za 12.3
Uklonil sam tweak dok se ne pojavi za 12.3
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
OK, nepomuk-ffmpegindexer je sad u Packmanu i za 12.3 (Essentials repo)
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.