Social networking koji je otišao u krivom smijeru. Prvo smo visili na MySpaceu, pa se migriralo na fejsbuk (do prije godinu dana NIKOG nije bilo tamo, a danas su doslovno SVI). Uglavnom, ljudi se trude prikazati sebe i svoj život u najboljem mogućem svijetlu, neprestano se slikaju po kafićima i sutra komentiraju te iste slike, status updates im dobro dođe kao neka vrsta micro blogginga, iako većina niti ne zna za taj pojam, aplikacije su većinom glupave i nemaju smisla... sve u svemu loše. Otvorio sam si račun na LinkedIn-uTux Slave je napisao/la:Što je to face?![]()
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Vi na fejsu :)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
ja mnogo volim rjesavati one glupe testove na fejsu...nemaju nikakvog smisla ali dobro dode kada nemrete spavati po noci, a svi normalni u ovoj vremenskoj zoni spavaju 
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

ti si onda insomniačicameema je napisao/la:ja mnogo volim rjesavati one glupe testove na fejsu...nemaju nikakvog smisla ali dobro dode kada nemrete spavati po noci, a svi normalni u ovoj vremenskoj zoni spavaju
- meema
- Kontakt:
a tako nekako 
al od sljedeceg tjedna moram na posao pa vise necu moci bdijeti po noci...falit ce mi to
al od sljedeceg tjedna moram na posao pa vise necu moci bdijeti po noci...falit ce mi to

Hehe, treba ti bebač, pa da vidiš noćnog životameema je napisao/la:a tako nekako
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Grof je napisao/la:Hehe, treba ti bebač, pa da vidiš noćnog života
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- meema
- Kontakt:
hvala ne bihGrof je napisao/la:Hehe, treba ti bebač, pa da vidiš noćnog života

Zašto? Djeca su zakon!meema je napisao/la:hvala ne bihGrof je napisao/la:Hehe, treba ti bebač, pa da vidiš noćnog života
- meema
- Kontakt:
Re: linuxzasve na face?
andy i markec, nemrem vam poslat pozivnicu....imam vas u popisu frendova ali kad vam trebam poslati pozivnicu, tamo vas nema... lol
ovo fakat ne kuzim
ovo fakat ne kuzim