Bas se veselim nastavku!
Star trek fans
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Star trek fans
Meni je ovaj novi Startrek odlican!
Bas se veselim nastavku!
Bas se veselim nastavku!
Aha, ajme koje su to kombinacije..shrike je napisao/la:Ma ne, ovo mijenja čitavi vremenski tok. Sve nakon toga je sada "alternativna" vremenska stvarnost.
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
- Soul_Sample
ja sam novi doživio kao reboot, tj. nema nikakve veze s onim, ne otvara alternativne stvarnosti već jednostavno jest alternativna stvarnost, zasebna.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Nadam se da će snimiti novu seriju i nadam se da će biti odlična:D Zadnji film mi je dosta vukao na starwars. Isto se nadam da će snimiti film po Thrawn trilogiji
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
++Suko je napisao/la:Meni je ovaj novi odlican!
++Soul_Sample je napisao/la:ja sam novi doživio kao reboot, tj. nema nikakve veze s onim, ne otvara alternativne
stvarnosti već jednostavno jest alternativna stvarnost, zasebna.
- Soul_Sample
mogao bih ga i pogledat 
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
U originalnoj seriji (tamo negdje u šezdesetima) Kirk je u vezi s Uhurom i u jednoj epizodi je prikazan njihov poljubac što je za ono vrijeme bila velika stvar i ujedno svojevrsan skandal jer je tada prvi put javno na televiziji prikazan poljubac bijelca i crnkinje (tako da eto ne može se reći da serijal nije imao jedan širi društveni utjecaj).Markec je napisao/la: Čini se da je u alternativnoj stvarnosti Spock u vezi sa Uhurom
Inače taj film iz 2009. je potpuno razbio tijek priče koju Star Trek grade već desetljećima i uopće se ne uklapa u ostatak serijala zbog čega mnogi mrze taj film, mada je sam po sebi dosta dobar (zapravo jedan od najboljih iz serijala). Momci su jednostavno išli snimiti neki svoj film, pri čemu se uopće nisu obazirali na uobičajeni tijek priče.
-
Lutherus
Najlošiji film sa najbolje truba pričom je The Motion Picture.
@Abnormal
misliš na epizodu #65 Plato's Stepchildren iz treće sezone prvi puta emitiranu 22.10.1968?
@Abnormal
misliš na epizodu #65 Plato's Stepchildren iz treće sezone prvi puta emitiranu 22.10.1968?
Prošlo je već nekoliko godina od kad sam to gledo, tako da ti ne mogu baš precizno odgovoriti, al sudeći po godini emitiranja to bi trebala biti ta epizoda.