kliknite baš na magazin (točno na ono gdje piše click to read) i bude ga uvećal kava a ako ni to nije dosta još jedan klik na uvećano također uvećava.
a vidi mene što sam se uspersirao
Moderator/ica: Moderatori/ce
Meni baš i neće.hondo je napisao/la:klikate pokraj magazina pa Vam ga on lista u sklopu statističke stranice.
kliknite baš na magazin (točno na ono gdje piše click to read) i bude ga uvećal kava a ako ni to nije dosta još jedan klik na uvećano također uvećava.
a vidi mene što sam se uspersirao
Da, ovako jako lijepo radi. Bez greške.hondo je napisao/la:pokušaj preko linka: http://magazin.svijetkulture.com/ tu ga otvara preko druge skripte pa će možda raditi.
ovo je stvarno kompliment onome što radimo. hvala. Možda jednog dana, kada sponzori počnu pokrivati naš rad i u novcu, pa se sve poklopi kako treba.Suko je napisao/la:hondo je napisao/la: EDIT: Žao mi je što niste tiskani na papiru.
Baš bi volio kupovati vaš časopis.
Svaka čast! Ovo je dokaz jednom mome frendu da se prijelom može izvršiti putem slobodnog softvera. i da su ljudska lijenost i moć navike jedini razlozi što se to ne radi i na drugim poljima DTP-a.hondo je napisao/la:Broj 11 SVK MAGAZINA opet dostupan.
Iako u ovom broju nema Linuxa..... opet vrijedi ovdje staviti link jer je kompletan broj izrađen na softwareu kao što je Gimp, Scribus i Ubuntu OS.
P.S.
za kvalitetno listanje potrebno je aktivirati flash player u svom browseru