Solus OS
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Solus OS
Da to sam mislio
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ja ću danas, najvjerojatnije, badnit 1 gigicu u laptop 
A koliko ih sad imas?
Btw. ova tema je s raspave o SW otisla na raspravu o HW.
Btw. ova tema je s raspave o SW otisla na raspravu o HW.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
1, a 128 mb ide na "ultramoćnu" grafičku 
Ja sam sinoc braci dodao 4GB tako da sad imaju 6GB DDRII memorije. Taj minecraft tj. java zdere memoriju kao blesav.
meni laptop "ne dopušta" preko 2
tako bar piše u specifikacijama 
Za ovaj starjiji nisam gledao, vjerojatno mu je max 3GB, netbooku 2GB (ja imam 1GB sasvim dovoljno), a na XPS-u je max 8GB 
2 će mi bit sasvim dobra za bezbrižan rad 
sto ste zaspamali ovu temu o mojoj trenutacnoj distri... pola stranice on topic i 4,5 stranica off topic 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
je i ti otvaraš topice za svaku pi**ariju od distre