Budu nas ljudi optuzili da ih spijuniramoiweb je napisao/la:ne treba plugin za view, mozete dodati analytics u samu aplikaciju.
LZS Android aplikacija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LZS Android aplikacija
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Gledam sad TODO.txt i imam par pitanja/prijedloga:
Swipe na komentare radi što?
Cache postova i komentara u bazu - ovo je dobro, samo ako se nakon X dana briše, da ne zauzima previše mjesta
Cache postova i komentara u bazu - ovo je dobro, samo ako se nakon X dana briše, da ne zauzima previše mjesta
To sam razmišljao da kad si na članku umjesto gumba KOMENTARI imaš swipe na komentare.iweb je napisao/la:Gledam sad TODO.txt i imam par pitanja/prijedloga:
Pa to kombiniram s fragmentima pa recimo ako imaš tablet polegnut horizontalno, imaš dva polja:
lijevo na trećini ekrana popis članaka, a na ostale 2/3 odabrani članak. Kad napraviš swipe lijevo,
popis članaka se makne, sad je članak na prve 2/3 ekrana, a na zadnjoj trećini su komentari.
Da, ne bi bilo dobro na nabuja previše, neki limit stavit ili clear cache funkciju, ne znam.iweb je napisao/la:Cache postova i komentara u bazu - ovo je dobro, samo ako se nakon X dana briše, da ne zauzima previše mjesta
Da ne bi bili kao Appleiweb je napisao/la:Gledam sad TODO.txt i imam par pitanja/prijedloga:
Možda da dodaš nekakvu "Turbo" opciju da skida samo text, ne i slike, tako da radi i kad je loša veza.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slike ne bi keširali, samo html. Internet je jeftiniji od memorijemax360se je napisao/la:Da ne bi bili kao Appleiweb je napisao/la:Gledam sad TODO.txt i imam par pitanja/prijedloga:
Cache postova i komentara u bazu - ovo je dobro, samo ako se nakon X dana briše, da ne zauzima previše mjesta![]()
Možda da dodaš nekakvu "Turbo" opciju da skida samo text, ne i slike, tako da radi i kad je loša veza.
Sviđa mi se to za komentare. Za postanje komentara, pogledaj malo source WordPressove aplikacije (službene) za Android. Tamo ima i moderiranje komentara.
Trebao sam staviti --------- Ne mislim spremanje u bazu, nego da kad si negdje gdje imaš lošu vezu da uključiš tu opciju i onda aplikacija ne skida uopće slike sa neta.
U vezi cacheanja komentara, postaviš opciju da je podesivo, standardno staviš 5 dana, duže od toga se uglavnom ne komentiraju članci, traje obično 3 dana, a ostatak uzmeš kao rezervu. Te naravno staviš opciju "clear cache" u menu s opcijama.
U vezi cacheanja komentara, postaviš opciju da je podesivo, standardno staviš 5 dana, duže od toga se uglavnom ne komentiraju članci, traje obično 3 dana, a ostatak uzmeš kao rezervu. Te naravno staviš opciju "clear cache" u menu s opcijama.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Nego, hoće aplikacija ići na Play Store ili samo preko APK-a?
Na iTunesiweb je napisao/la:Nego, hoće aplikacija ići na Play Store ili samo preko APK-a?
Pa zašto ne bi išla na GPlay?
25$ Developer Account naknada?
Nego, ne sviđa mi se font. Mislim da je Roboto bolji. (Zadani na ICS-u)
Nego, ne sviđa mi se font. Mislim da je Roboto bolji. (Zadani na ICS-u)