spominju Ubuntu.

A eto ako netko ne zna što znači riječ ubuntu: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_philosophy
Moderator/ica: Moderatori/ce

opet je ponestalo antisklerina u uredništvubertone je napisao/la:A dobro, pa nije baš sve ove godine tako crno samo se nemrem sad sjetiti kaj![]()
Ti kao najmlađi član uredništva moraš sada nama starkeljama nalaziti stvari koje onaj njemac skriva. Kak se zove, Hans, Gruber, Alzeh, Alze-nešto....iweb je napisao/la:opet je ponestalo antisklerina u uredništvubertone je napisao/la:A dobro, pa nije baš sve ove godine tako crno samo se nemrem sad sjetiti kaj![]()
O đebate ptaq, učit ugro-finski, život je prekratak za naučit njemački a kamoli to čudo od jezikaabnettaa je napisao/la:ovo mi zadnja godina u ovoj odvratnoj zemlji, grijeh je rec jer je predivna ali....
u njemackoj nasi proizvodi u trgovini duplo jeftiniji nego kod nas, sramota. te nase trgovce i politicare treba sve poredat i streljat bez milosti, gamad
odo ja lijepo za finsku, ovdje vec godinu dana razmisljam kako prec na i9 i ddr4, u finskoj bi to rijesio za mjesec dana
i jos zemlja metala, statistike kazu da je svaki treci stanovnik clan benda s obzirom na broj stanovnistva i bendove koji od tamo potijecu...
kad dodjem tamo sa gitarom nema mi kraja![]()
i narodna kultura im je predobra, obicaji, bozanstva. i ljudi su daleko od nas... obozavam finsku i fince, a nisam ni bio tamo
jedino jezik je brutalno tezak al mlad sam, imam vremena
jedva cekam da odem. vec imam posao gore, samo malo jos da ustedim za stan.. prvi mjesec put pod noge, ne vidi me vise hrvatska
pridruzite mi se
razmisljao sam o svicarskoj prvo jer je predivna zemlja ali nije neki ekstra standard pa sam presao na norvesku koja je bolja i od finske po standardu ali ljudi, obicaji i kultura nisu ni priblizno posebni kao u finskoj, proucavajuci finsku zaljubio sam se i odlucio za nju...