iweb je napisao/la:@iv[at]n - koje su to ikone u Gnumericu? :O
Nisu isključivo za Gnumeric, već za čitav sustav. To su ikone, ako se netko sjeća, iz Moblin sustava na kojem je Intel radio u špici Netbook prijenosnika.
Evo screenshot da vidiš kako izgleda i u ostatku sustava:
Stvarno smo otišli u
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Zašto?To je sve ekipica poznata a ovih dana skupim sve njihove screenove i dokažem
Robi Tati Zdenku,Licul sverkvu ,Danielu,Manuelu .To ti je njih sedam u zadnjih 2-3 mjeseca
A je je su govorili mane moji va Lovrane da su videli pul suseda na kompjutere program ča se im vero pjaža, i da to dela barba Domi iz Spinčić.
Šala mala. Domi samo naprijed, na ljeto možemo skupa u akciju Linuxizacije Kvarnera! ))
Zadnja izmjena: hrc, dana/u 27 svi 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Suko je napisao/la:Samo mu ne daj da instalira iz Wubija.
To sam mu striktno napomenuo ionako mu moram ići neku ogradu radtiti pa nema strpljenja do ulaska u Europu
kad mogu nositi alat sa sobom, pa će navjerojatnije biti instalacija
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Evo me!
Znači, prvo sam poznaniku lani, mogao bih skoro reći prijatelju, instalirao Mint 13 sa Windowsima. Ženi mu nedavno na novi laptop stavio Pear 8. Sad isto poluprijateljima susjedima na staru kantu uz Win.7 instalirao Elementary OS. Rekao sam da snahu nisam računao, a nju sam "prekrstio" još pretprošle godine. Znači ima nas nešto više.
ZAdnjih par dana jednom prijatelju na 2 računala instalirao Linux distre.Jedan je bio gotovo muzejsko primjerak,pa njega sada pokreće Crunchbang,a drugi je par godina stari Asus dobrih perfomansi koji sada veselo vrti Mint 13. To je moj skromni doprinos na početku ove godine.