Ne isplati se prevodit, bolje se isplati napisat vlastiti članak o featurima KDE4... ali to kroz neko vrijeme, dok izdaju koji 4.2.x (x>0).iv@n je napisao/la:Tko to prevede ima čevape i vopi od mene
KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: KDE fan club
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Hm. stavio sam KDE 3.5.2 i ugodno sam iznenađen. Radi dosta brzo i čini mi se brže od GNOME-a, što do sada nikada nije bio slučaj. Mislim da ću još neko vrijeme ostati na KDE.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ti si outdated, manshrike je napisao/la:Hm. stavio sam KDE 3.5.2 i ugodno sam iznenađen. Radi dosta brzo i čini mi se brže od GNOME-a, što do sada nikada nije bio slučaj. Mislim da ću još neko vrijeme ostati na KDE.
Da je barem 3.5.10, još ništa ne bih rekao
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Ispravka, 3.5.10 Neznam zašto sam zapisao 2
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Stigao i KDE 4.2.1.... bugfixevi uglavnom....
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Počeo sam koristiti kde4 na Jaunty, i moram priznati da se canonical sada počeo truditi oko kd4, no mislim da može i još.iv@n je napisao/la:Stigao i KDE 4.2.1.... bugfixevi uglavnom....
Oni koji koriste kde4 na laptopu ili na desktopu postoji mogučnost da gasite kwin i ostale efekte pomoču konbinaciji tipki SHIFT+ALT+F12 (po defaultu) vrlo korisno ako želite uštedjeti na bateriji ili ako igrate neku igru ( a treba vam maximun od grafe ).
Ako koga zanima, razvojni plan kde 4.3
April 7 2009 Soft Feature Freeze Features must be finished or listed in the planned features document.
May 4 2009 Hard Feature Freeze
Trunk is frozen for all feature commits. Hereafter, only bug fixes are allowed.
May 5 2009 Beta 1
June 2 2009 Beta 2
June 13 2009 Release candidate 1
July 28 2009 Planned release of KDE 4.3
osjecam se ko da sam se sam sebi u usta popisal.
isntaliral sam iz dosade na poslu kde4 i sad doma kdemod. pa to je onak opasno zabavna stvarcica
i lepi je. i dela brutalno brzo. ocito sam ja nekaj grdo preskocil.
isntaliral sam iz dosade na poslu kde4 i sad doma kdemod. pa to je onak opasno zabavna stvarcica
i lepi je. i dela brutalno brzo. ocito sam ja nekaj grdo preskocil.
- Suko
- Site Admin
Devil prešao na KDE!
Sad sam sve vidio ...
Sad sam sve vidio ...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Hej, hej... nije to samo KDE. To je KDE4! 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
lol nije samo on, i ja odkad sam preso na slackware, stim da sam iskljucio sve vizualne efekte.Suko je napisao/la:Devil prešao na KDE!![]()
Sad sam sve vidio ...
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."