iphone vs android

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Re: iphone vs android

Post Postao/la Markec »

Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Markec uspjel uloviti taj tele2 centar da radi i nakon natezanja kaj je to uopće htc desire uspjel saznati i cjenu.
cjena je 1983kn na pretplatu uz trajanje ugovora 24 mjeseca.u varažidinu imaju još 3 komada i sva 3 su rezervirana unaprijed no novi su u dolasku
Markec

Post Postao/la Markec »

odin je napisao/la:Markec uspjel uloviti taj tele2 centar da radi i nakon natezanja kaj je to uopće htc desire uspjel saznati i cjenu.
cjena je 1983kn na pretplatu uz trajanje ugovora 24 mjeseca.u varažidinu imaju još 3 komada i sva 3 su rezervirana unaprijed no novi su u dolasku
Znam koja je cijena , svugdje je ista, tj ovisi koliko čes odabrati da trošiš mjesečno. I kada budu došli novi :D nadam se da će to biti prije petak idući tjedan jer tada idem na more :D

edit - hvala na informaciji :)
Lutherus

Markec je napisao/la:
odin je napisao/la:Markec uspjel uloviti taj tele2 centar da radi i nakon natezanja kaj je to uopće htc desire uspjel saznati i cjenu.
Znam koja je cijena , svugdje je ista, tj ovisi koliko čes odabrati da trošiš mjesečno. I kada budu došli novi :D nadam se da će to biti prije petak idući tjedan jer tada idem na more :D

edit - hvala na informaciji :)

nmaš beda,nije greda.eh to se s njima nikad nezna.2 do 3 tjedna?
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Evo se i ja poandroidio.
G2 touch.
Slatka mala sprava.
Nije mi se dalo cekati Desire.
Kad vec pricamo o iPhone vs Android, tip kod kojeg sam kupio ovu makinu ne moze prezaliti sto nije kupio nekog Androida. A radi s mobitelima.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

E a mene malo plaši taj google. Koliko sam vidio developri vidie lokaciju ko je i gdije preuzeo njihovu aplikaciju. Zanima me pošto ste vi više u tome kako to tamo sve funkcionira, koliko google vidi naše podatke. Sada če te reči da privatnosti više nema, ali mislim da baš ne želim da neki tam developer vidi te podatke...
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa kad krenes instalirati neki program, pise ti koje permissione trazi. Ako ti se cini da trazi nesto sto ne bi trebao, lijepo nadjes alternativu. Sve je navedeno. Npr. pise da program ima pristup netu, kameri, imeniku i lokaciji. Ako se radi o puzzle slagalici, onda se zamislis i ne instaliras tu slagalicu s golim tetama, nego onu s delfinima. Ta treba samo pristup netu da ti doturi reklamu.
Ali, da ima smeca od spijunskih programa i sl, ima.
Ako pazis sto instaliras, procitas malo savjete na netu i misljenja ljudi na Marketu, ne bi trebao strahovati za privatnst.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

odin je napisao/la:Ovako htjel bi čuti vaša mišljenja koj je bolji.Android ili OS 4.0?koje prednosti koje koj daje,koji su im nedostaci.
Bilo bi ljepo kad bi netko od korisnika podjelio svoje mišljenje i iskustvo.
Evo, da se vratim na temu:
Pogledaj ovaj video ako imaš vremena:
http://www.youtube.com/watch?v=G5F0Ruzwos8&feature=fvw
Ako stigneš, pogledaj sva tri djela.
Izvrsno usporedjuje iPhoneOS i Android (HTC Sense).
Stvarno preporučam svima koji se dvoume da li bi kupili nekog Androida ili iPhone-a.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

Suko je napisao/la:
odin je napisao/la:Ovako htjel bi čuti vaša mišljenja koj je bolji.Android ili OS 4.0?koje prednosti koje koj daje,koji su im nedostaci.
Bilo bi ljepo kad bi netko od korisnika podjelio svoje mišljenje i iskustvo.
Evo, da se vratim na temu:
Pogledaj ovaj video ako imaš vremena:
http://www.youtube.com/watch?v=G5F0Ruzwos8&feature=fvw
Ako stigneš, pogledaj sva tri djela.
Izvrsno usporedjuje iPhoneOS i Android (HTC Sense).
Stvarno preporučam svima koji se dvoume da li bi kupili nekog Androida ili iPhone-a.
Gledao jesam to ja več, al to je staro. HTC hero u to doba bio je najači smartphon.

Sada je došao iOS 4 (orginalnog li imena, da mi je znati na koji način su mu dali to ime) i naravno Android 2.2.
Ubiti između te dvije platforme Android je bolji. To je moje mišljenje koje se doduše ne temelji na osobnom iskustvu (čitaj nikada neimao u rukama niti jedan takav uređaj :)), al ono što sam vidio i čitao te mal čeprkao po android simulatoru (opet kažem da moje mišljenje ne treba stručno uzimati u obzir), a i sama politika Androida-open source.

Ubiti jedina zamijerka koju vidim za Android je ta što stvarno nemaš kontrolu nad podacima koje daješ google-u.

BTW ak se kupuje Android mobitel onda svakako HTC kupiti, zbog sense-a. Istina je da se to može na sve Android uređaje prebaciti ali ipak je to gnjavaža manje :)))
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Lutherus

uletio mi htc tattoo no kako ima android 1.6 ja bi ga rado updejtal.
čul nešto kao da ih vip apdejta.ima tu kaj istine ili da ga fino doma sam poboljšam?
Odgovori