pa kakav scalling ima, koj je setting, kakav bude combat, kak magiju balansiraju?
RPG stuff
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: RPG stuff
pa kakav scalling ima, koj je setting, kakav bude combat, kak magiju balansiraju?
pitaj ih nisam strucnjak www.grimrock.net/forum/Lutherus je napisao/la:![]()
samo znam da se ne bu svidla igra ogromnoj vecini koji vole skyrim... evenualno ljubiteljima lands of lore ili dungeon mastera
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Kad si već započel sa računalnim simulacijama, znaš koj je bil dobar rpg? Vampiri i to bloodlines, redemption su shebali i napravili hack `n slah u 3 licu, ali bloodlines jako dobro prati storytelling system
a standard... svi klasici baldurs gate, planescape, fallout (1 i 2), icewind dale, temple of elemental evil... vampire nisam igroLutherus je napisao/la:Kad si već započel sa računalnim simulacijama, znaš koj je bil dobar rpg? Vampiri i to bloodlines, redemption su shebali i napravili hack `n slah u 3 licu, ali bloodlines jako dobro prati storytelling system
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
oš kupit origigi baldure 1,2 i ekspanzije i icewind dale 1, 2 i ekspanzije? u kutiji, divota... 
hehe, al prodajesShicy je napisao/la:oš kupit origigi baldure 1,2 i ekspanzije i icewind dale 1, 2 i ekspanzije? u kutiji, divota...
a prodajem ako ćeš kupit 
bio sam jednom davno naletio na Broken Sword 1&2, za 60 kn u Algoritma, ali nisan ima taj momenat pare...sutradan nestalo...a od tad nije više ni dolazilo
bio sam jednom davno naletio na Broken Sword 1&2, za 60 kn u Algoritma, ali nisan ima taj momenat pare...sutradan nestalo...a od tad nije više ni dolazilo
ah... broken sword... imam jedinicu a odigro sve osim trice koja je ko neka 3d ako se dobro sjecamShicy je napisao/la:a prodajem ako ćeš kupit
eto sto se mene tice osim rpg-ova i avantura druge igre mogu ukinuti
ja se nikako ušemit u rpg...igra sam Icewind Dale sa šiframa
i nije mi nešto napet bia...a Baldur me iznervira odma u startu...neke šugave tičurine me ubile k'o budalu xD
meni je borba bila najdraza u falloutu... e vidio na steamu broken sword 1, 2 i 3 za 7 ojra 50 kn za sate i sate igreShicy je napisao/la:ja se nikako ušemit u rpg...igra sam Icewind Dale sa šiframai nije mi nešto napet bia...a Baldur me iznervira odma u startu...neke šugave tičurine me ubile k'o budalu xD