RPG stuff

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Lutherus

Re: RPG stuff

Post Postao/la Lutherus »

:bleh
pa kakav scalling ima, koj je setting, kakav bude combat, kak magiju balansiraju?
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la::bleh
pa kakav scalling ima, koj je setting, kakav bude combat, kak magiju balansiraju?
pitaj ih nisam strucnjak www.grimrock.net/forum/

samo znam da se ne bu svidla igra ogromnoj vecini koji vole skyrim... evenualno ljubiteljima lands of lore ili dungeon mastera
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Kad si već započel sa računalnim simulacijama, znaš koj je bil dobar rpg? Vampiri i to bloodlines, redemption su shebali i napravili hack `n slah u 3 licu, ali bloodlines jako dobro prati storytelling system
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Kad si već započel sa računalnim simulacijama, znaš koj je bil dobar rpg? Vampiri i to bloodlines, redemption su shebali i napravili hack `n slah u 3 licu, ali bloodlines jako dobro prati storytelling system
a standard... svi klasici baldurs gate, planescape, fallout (1 i 2), icewind dale, temple of elemental evil... vampire nisam igro
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

oš kupit origigi baldure 1,2 i ekspanzije i icewind dale 1, 2 i ekspanzije? u kutiji, divota... :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:oš kupit origigi baldure 1,2 i ekspanzije i icewind dale 1, 2 i ekspanzije? u kutiji, divota... :D
hehe, al prodajes :) ma draze su mi digitalne kopije, uvijek su tu i neunistive su :mrgreen: gog.com
shicy

Post Postao/la shicy »

a prodajem ako ćeš kupit :D
bio sam jednom davno naletio na Broken Sword 1&2, za 60 kn u Algoritma, ali nisan ima taj momenat pare...sutradan nestalo...a od tad nije više ni dolazilo :(
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:a prodajem ako ćeš kupit :D
bio sam jednom davno naletio na Broken Sword 1&2, za 60 kn u Algoritma, ali nisan ima taj momenat pare...sutradan nestalo...a od tad nije više ni dolazilo :(
ah... broken sword... imam jedinicu a odigro sve osim trice koja je ko neka 3d ako se dobro sjecam :P ups lazem nisam odigro ni onu 2.5 :)

eto sto se mene tice osim rpg-ova i avantura druge igre mogu ukinuti :mrgreen:
shicy

Post Postao/la shicy »

ja se nikako ušemit u rpg...igra sam Icewind Dale sa šiframa rofl i nije mi nešto napet bia...a Baldur me iznervira odma u startu...neke šugave tičurine me ubile k'o budalu xD
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:ja se nikako ušemit u rpg...igra sam Icewind Dale sa šiframa rofl i nije mi nešto napet bia...a Baldur me iznervira odma u startu...neke šugave tičurine me ubile k'o budalu xD
meni je borba bila najdraza u falloutu... e vidio na steamu broken sword 1, 2 i 3 za 7 ojra 50 kn za sate i sate igre :)
Odgovori