KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: KDE fan club
I kod mene su zgašeni efekti... dobar je sad što se stabilnosti tiče, tamad kad dođe vezija 4.3 to će biti to!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Nije vam se lako oduprijeti.
KDE polako infiltrira GNOME redove...

KDE polako infiltrira GNOME redove...
- DoDo
Hm... Mene ćete teže navući. Ja sam bil težak pobornik KDE-a 3.5 i doživio sam veliko razočaranje s KDE4. Tako da teško da ću se ikad vratiti na KDE... Imam doma na desktopu KDE 4.1, ali to nije to. To nije glatkoća i jednostavnost GNOME-a. To je puno bugova, nefunkcionalnosti, sporosti i bijednih efekata koji su tolko nestabilni da često moram restartati cijeli komp (jer ctrl+alt+backspace ne doživljava). Onda instaliram KDE 4.2 u nadi da će stvar raditi bolje i počeka me konzola. To je i više nego dovoljno da na laptop definitivno ne stavljam KDE...Suko je napisao/la:Nije vam se lako oduprijeti.
KDE polako infiltrira GNOME redove...![]()
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- Markec
Drago mi je Devil
A ti Dodo, preporučujem da pričekas Kubuntu Jaunty kad ga budes stavio na desktop, izmenadio se budeš
A ti Dodo, preporučujem da pričekas Kubuntu Jaunty kad ga budes stavio na desktop, izmenadio se budeš
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ja trenutno koristim dvije krajnosti... KDE4 i Xmonad.
KDE4 je fensi, reprezentativno grafičko sučelje za hvatat komade i to
Xmonad je ultraefikasno sučelje za tešku g33k populaciju (još k tome je pisano u haskellu) - i ne treba miš, of couse
Kome treba Gnome?
KDE4 je fensi, reprezentativno grafičko sučelje za hvatat komade i to
Xmonad je ultraefikasno sučelje za tešku g33k populaciju (još k tome je pisano u haskellu) - i ne treba miš, of couse
Kome treba Gnome?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Suko
- Site Admin
Može se i na Gnome hvatati komade.4ndY je napisao/la: Kome treba Gnome?
Ako ga dobro ušminkaš.
svi koji msile da je kde nesztabilan nek probaju e17;)
kdemod je stvarno ludo stabilan, svi efekti rade i rade brzo i dobro. a imam nvidiu i nisam nist posebno slagal.
kdemod je stvarno ludo stabilan, svi efekti rade i rade brzo i dobro. a imam nvidiu i nisam nist posebno slagal.
i da, sutra poslije posla radim veliki bekap ubuntua na sluznebom kompu. i instaliram arch sa kdemodom. jos sam u cudu kak ovo radi.
- DoDo
*buntu više definitivno nikad ne dolazi na moja računala. Iznervirali su me sa svojim katastrofalno lošim repozitorijem u kojem je prastari software. Zasad dok mi faks traje još živim s intrepidom, no u 6. mjesecu ide Leonidas na laptop, a pod ljetnim praznicima openSuSe na desktop. Radije imam software s velikim bugom na kojem svi rade, nego software s puno malih bugova koji su većini "zanemarivi" (a mene ubijaju u pojam).Markec je napisao/la: A ti Dodo, preporučujem da pričekas Kubuntu Jaunty kad ga budes stavio na desktop, izmenadio se budeš
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
kde na ubuntuu je jos uvijek jako los, nazalost, puca mi bezveze. danas ide arch na laptop p onda kdemod . ono je pravi kde. a ne ove gluposti. za ubuntu je gnome. i tocka.