i 
a najjača ekipa je ovdje:

Moderator/ica: Moderatori/ce
Prije par sam dobio mail u kojem je pisalo da se sada svi mogu registrirati.Shicy je napisao/la:što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
ja sam prije godinu ili kad vec se regao i bila je uzasno spora, bugovita i odustao. I nekako mislim da taj projekt neče zazivjeti, jer sav razvoj predugo traje očito zbog nedostatka novaca a i razvijatelja a pored facebooka i google+ mislim da neče uspjeti.iForce je napisao/la:Prije par sam dobio mail u kojem je pisalo da se sada svi mogu registrirati.Shicy je napisao/la:što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
+ 1Markec je napisao/la:ja sam prije godinu ili kad vec se regao i bila je uzasno spora, bugovita i odustao. I nekako mislim da taj projekt neče zazivjeti, jer sav razvoj predugo traje očito zbog nedostatka novaca a i razvijatelja a pored facebooka i google+ mislim da neče uspjeti.iForce je napisao/la:Prije par sam dobio mail u kojem je pisalo da se sada svi mogu registrirati.Shicy je napisao/la:što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
Ljudi znate sta me nervira, ova mobilna facebok aplikacija za android. Na kompu ja pogledam poruke koje sam dobio i nešto kasnije recimo kad upalim na mobu wifi ili 3g mi javi facebook da sam dobio te iste poruke koje sam na kompu već pročitao.
Takoder vidim da ne sikronizira poruke kako spada, čim se spojim na facebook preko mobilne aplikacije tamo su stare poruke zajdne a na kompu sam vec poslao nove toj osobi koje se još nevide na mobu.