Fejsbukmanija?!

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Fejsbukmanija?!

Post Postao/la Vl@do »

Vidi, vidi pa nije internet samo facebook. Ima tu još i
slika i slika

a najjača ekipa je ovdje:
slika
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ma, ima toga koliko voliš. ;)
slika slika
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

shicy

Post Postao/la shicy »

što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
iForce

Post Postao/la iForce »

Shicy je napisao/la:što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
Prije par sam dobio mail u kojem je pisalo da se sada svi mogu registrirati.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Markec

Post Postao/la Markec »

iForce je napisao/la:
Shicy je napisao/la:što je sa Diasporom? ima li tu kakvih bitnijih novosti? jeli živo to?
ja sam prije godinu ili kad vec se regao i bila je uzasno spora, bugovita i odustao. I nekako mislim da taj projekt neče zazivjeti, jer sav razvoj predugo traje očito zbog nedostatka novaca a i razvijatelja a pored facebooka i google+ mislim da neče uspjeti.

Ljudi znate sta me nervira, ova mobilna facebok aplikacija za android. Na kompu ja pogledam poruke koje sam dobio i nešto kasnije recimo kad upalim na mobu wifi ili 3g mi javi facebook da sam dobio te iste poruke koje sam na kompu već pročitao.
Takoder vidim da ne sikronizira poruke kako spada, čim se spojim na facebook preko mobilne aplikacije tamo su stare poruke zajdne a na kompu sam vec poslao nove toj osobi koje se još nevide na mobu.
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

Markec je napisao/la:
iForce je napisao/la:
ja sam prije godinu ili kad vec se regao i bila je uzasno spora, bugovita i odustao. I nekako mislim da taj projekt neče zazivjeti, jer sav razvoj predugo traje očito zbog nedostatka novaca a i razvijatelja a pored facebooka i google+ mislim da neče uspjeti.

Ljudi znate sta me nervira, ova mobilna facebok aplikacija za android. Na kompu ja pogledam poruke koje sam dobio i nešto kasnije recimo kad upalim na mobu wifi ili 3g mi javi facebook da sam dobio te iste poruke koje sam na kompu već pročitao.
Takoder vidim da ne sikronizira poruke kako spada, čim se spojim na facebook preko mobilne aplikacije tamo su stare poruke zajdne a na kompu sam vec poslao nove toj osobi koje se još nevide na mobu.
+ 1
to bas ubije... sve sto se u medjuvremenu desilo na fbu, javi mi dodatno na telefonu... uzas!
HTC Sensation u mojem slucaju
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Da, FB za Android je žešće njesra... navodno su iPhone verziju fino sredili, ne znam što se čeka s ovim.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Kažu i da je ta iPhone verzija katastrofa.
Al, koliko sam shvatio njima u FB-u je u interesu da ne koristite te mobilne aplikacije nego web browser i da im klikate na reklame. Tu oni zarađuju.
Orangina
Kontakt:

Post Postao/la Orangina »

Sto se tice pristupa FBu putem m.facebook, tu problema nema (bar ne velikih i ne kod mene) ali aplikacija je totalni promasaj. Napisem status, sa checkinom, tagam frenda, i kad stisnem da posta, aplikacija se jednostavno srusi. Doduse i ne koristim toliko ni aplikaciju ni mobile verziju, nego aplikaciju Facebook Messenger, odlicna stvar ako vas zanima besplatna komunikacija sa vasim drustvom koje jednostavno nemoze bez FBa.

BTW Gdje je ekipa sa LZS najaktivnija osim na LZS.com? Koja drustvena mreza? I nema vas bas na IRCu :D
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
Odgovori