Suko je napisao/la:Moj Acer radi ko beba vec petnaest mjeseci.
I moj!
Stari Acer laptop ima već više od 10 godina i radi ko urica! Baterije su im slaba točka
Ne znam, moja drži 2-3 sata, a tako je bilo i kad je bio nov. Možda je kapacitet opao za nekih 5%, ali uglavnom mi radi na trafou s baterijom u laptopu (ne, nisam slušao savjete "znalaca"). Tko zna, možda sad naglo ode, nakon što sam ovo napisao.
Za Acer mogu reći da nisam imao nikakvih problema. Aspire 5g. star sad zamjenjena baterija i radi. Lani ga dao sinu. Aspire One 250 isto već godinu dana kod snahe, promjenjena baterija i to je to. Trenutno sam na Dellu D630 i radi ok. Isto promijenio bateriju. Imao sam i HP , dao sinu davno, pa mi lani reče da je neupotrebljiv, premda radi. Samo surfanje i mail.
Ma laptopi su lutrija danas. Moze te zadesiti dobar primjerak, a moze i falican. Eto ja sam ovo cuo od mnostva ljudi za Acere. Taj kolega prodaje 3 Acer laptopa a od toga je jedan ispravan a druga dva za dijelove. Isto graficka kao i kod mene. Ko uzima laptop na duze staze nek uzme sa diskretnom grafikom po mogucnosti. Ili jedan desktop kao backup solucija i neki jeftiniji model.
Moj Sony ima 7-8 godina, i jedino s cim ima problema je pregrijavanje, ali u pitanju je high end desktop replacement laptop i Pentium 4 HT tako da nije ni cudo.
Slamd64 je napisao/la:Inace mi je ovo 5ti laptop koji imam.
Meni prvi, nisam baš ljubitelj laptopa. Međutim, kroz ruke su mi prošle stotine. A sad kad postoje tableti, mislim da bi mi idealna kombinacija bila desktop + tablet. Također, nemam ni smartphone, a nabavit ću ga vjerojatno tek kad mi krepa mobitel.