Bertone je napisao/la:Nije baš po PS-u, ali kaj nemaš neku kombinaciju s bolovanjem?
hmmm ... mislim da su bili nekaj to spominjali ali su isto spomenuli da u tom slučaju ne dobim naknadu od 1600 kn. Ak to ne dobim opet nije dobro jer onda nemam za hranu i put ( kolko mi je receno dolje ovi daju smještaj). A nemremo niti doma nekaj na kup deti jer od 6 osoba samo 1 dela i 1 prima malu penziju + tih mojih 1600kn
Ma kak god sam okretal uvek neki vrag se zjalovi.
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Iskreno, ja takve ljude počinjem smatrati psihičkim bolesnicima i to konkretno podvojenim ličnostima.
Svaka ličnost ima svoj profil. Pa to je gore neko Vorman sestre na bloodlinsima.
drone je napisao/la:Malo OT, ali stvarno me smeta kad kažu PC, Linux i Mac pri čemu im je PC = Windows. PC je hardver na kojemu se vrte razni operativni sustavi i točka. Da stvar bude gora, tako i na Steamu označavaju igre
nemoj da ti smeta to je jednostavno tako... pa i za sirnicu govorimo da je burek
Ne znam na što točno misliš, ali ne vidim vezu PC i bureka, osim kad jedem burek SA SIROM ispred kompa.
Ne bih sad o bureku, volim ga (SA SIROM), ali sam sit.
godinama i godinama govore pc i mac... pc i mac... iako je i mac pc (personal computer)... danas se sve vise spominje linux pa ispada pc, mac i linux iako su sve to pc-i
nikada se nitko nije bunio oko toga dok je bilo pc i mac a zanje vrijeme kako je i linux uletio u pricu stalno citam negdje kako se ljudi bune oko toga
ah... mlacenje slame
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus je napisao/la:Iskreno, ja takve ljude počinjem smatrati psihičkim bolesnicima i to konkretno podvojenim ličnostima.
Svaka ličnost ima svoj profil. Pa to je gore neko Vorman sestre na bloodlinsima.
hm, hm... necemo sada o tome tko koga sta smatra... i sam stalno citiras pravilnik kako nema vrijedjanja ali zato svaku priliku koristis da siris svoj virus u druge teme i vrijedjas druge clanove
fino se posvadjaj sa covjekom u temi i to je to, ne trebas poslje u "cavrljanje" ici dalje vrijedjati covjeka a to cesto radis
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.