Evo ide.Suko je napisao/la:Napiši pa stavi u Draft.Heisenberg je napisao/la:Mogu ja napisat Portal 2?
Ako vec nije krenuo, taman imam slobodnog vremena.
Vijesti za objavu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Vijesti za objavu
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Samo pazi, nije Portal 2, nego Postal 2, razlika je... velikaHeisenberg je napisao/la:Evo ide.Suko je napisao/la:Napiši pa stavi u Draft.Heisenberg je napisao/la:Mogu ja napisat Portal 2?
Ako vec nije krenuo, taman imam slobodnog vremena.
Svaka čast
- chule
- Spol: M
- Kontakt:
neki dan kad si postavio ja sam pročitao "poRtal 2" i sav sretan kliknuo na link kad ono "boooooooooooom!!! surprise mf"

- Heisenberg
Vidio sam kad sam komentirao, i zaboravio sam editatblacx je napisao/la: Samo pazi, nije Portal 2, nego Postal 2, razlika je... velika![]()
Svaka čast
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Heisenberg
Mogu ja Microsoft, kad zavrsi tekmaSuko je napisao/la:Dragovoljci?![]()
- Cooleech
- Moderator
Suko, malo ti prvi link zastranio. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Suko
- Site Admin
Popravljeno
Odustajem od recenzije nove Fedore, nemam sreće s njom. Na USB ju ne mogu staviti zbog one dracut pogreške, a sada neće ni na optički medij. Potrošio sam 5 DVD-ova, i niti s jednog mi ne želi pokrenuti Fedoru.. Probao sam K3B, Brasero i Ashampoo Burning Studio, i sva tri ne sprže kako treba. Cheksum je ok, no kod pokretanja DVD-a mi se cijeli laptop zamrzne u pola bootanja.. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Abzeenth
- Site Admin
Napiši antirecenziju