čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Čestite od srca, Abzz!

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Orangina
- Kontakt:
Cestitke Abz, evo i ja sam danas potpisao ugovor na neodredjeno 
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
- calisto053
- Moderator
Orangina je napisao/la:evo i ja sam danas potpisao ugovor na neodredjeno
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
O krasne vijesti danas!
Čestitke i Orangini!
Čestitke i Orangini!
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Bravo ekipa. U ovo doba opće nezaposlenosti, ovo su lijepe vijesti.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
calisto053 je napisao/la:Orangina je napisao/la:evo i ja sam danas potpisao ugovor na neodredjeno![]()
![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Staromodan
Nakon što sam se bolje upoznao s konzolom, išao sam probati gnome, pa kde, pa xfce, pa lxde (koji mi se više svidio od prethodno nabrojanih) i vjerojatno je to razlog (uz veliku stabilnost i hrpu paketa) što mi je dosadio debian, pa ću vjerojatno ostaviti samo konzolu i w3m.
Čitao sam zadnjih mjeseci dokumentaciju o malo drukčijim linuxima (gentoo, arch i slackware), pa sam od archa odustao jer treba internet, od gentooa sam odustao većinom zbog khm-khm nenadjebive rasprave, pa se sada pripremam za slackware.
Negdje sam pročitao da je on stara iskusna dama i mislim da ću možda lakše svladati baratanje s tarom i kopiranje/brisanje/premještanje datoteka (kod debiana sam samo instalirao pakete i nije mi se dalo zahebavati s tim).
Čestitam na zaposlenju.
Čitao sam zadnjih mjeseci dokumentaciju o malo drukčijim linuxima (gentoo, arch i slackware), pa sam od archa odustao jer treba internet, od gentooa sam odustao većinom zbog khm-khm nenadjebive rasprave, pa se sada pripremam za slackware.
Negdje sam pročitao da je on stara iskusna dama i mislim da ću možda lakše svladati baratanje s tarom i kopiranje/brisanje/premještanje datoteka (kod debiana sam samo instalirao pakete i nije mi se dalo zahebavati s tim).
Čestitam na zaposlenju.