čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

Ma da, ni meni ne djeluje realno da će sjever neki vrag napraviti. Ipak, da su pretjerali sa reakcijama, jesu. Iako, mislim da je veća tragedija što u subotu navečer nisam vani nego pišem ovo :P:P:P
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
iweb
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la iweb »

Ja subotom navečer brišem MBR i pokušavam instalirat Windows. :facepalm :facepalm :facepalm
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

iweb je napisao/la:Ja subotom navečer brišem MBR i pokušavam instalirat Windows. :facepalm :facepalm :facepalm
Na ovoj slici ti se nalazi graf idealnih turističkih lokacija. Što si bliže centru kruga to bolje!

slika
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

I S. Korejanci i Amerikanci će se na poluotoku igrati dok Kina ne kaže "Sad je dosta" :mrgreen:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
masteroman

Post Postao/la masteroman »

Napokon došlo "donekle normalno" vrijeme. Oboren ovogodišnji osobni "top speed record". 49.31kmh. DO kraja ljeta ima da je barem u tom dijelu brzinomjera 55 :D

slika
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

kakav to bajk imas :D
ja imam tzv gradski bicikel s 27icama, dakle, veliki tockovi, ali ga ne mogu natjerati vise od 30 i nesto km/h a mozda i racunalo laze :D
masteroman

Slamd64 je napisao/la:kakav to bajk imas :D
ja imam tzv gradski bicikel s 27icama, dakle, veliki tockovi, ali ga ne mogu natjerati vise od 30 i nesto km/h a mozda i racunalo laze :D

slika

Ljubimica Venera :)
Slamd64

Re: AW: čavrljanje

Post Postao/la Slamd64 »

Odlican :thumbs
A evo i mog ljepotana, na njemu su sad metalni branici mjesto plasticnih koji su pukli usljed unosenja u dizalo, zadnja je legla, unutrasnja.

slika

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
masteroman

Re: AW: čavrljanje

Slamd64 je napisao/la:Odlican :thumbs
A evo i mog ljepotana, na njemu su sad metalni branici mjesto plasticnih koji su pukli usljed unosenja u dizalo, zadnja je legla, unutrasnja.

slika

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
:thumbs

ja sam prošlo ljeto išao na posao na starom Partizanu :D A prije toga sam imao stari Puch , trkaći bicikl, desetobrzinac. Odličan je bio, služio me dosta godina, konkretno od 5 razreda osnovne, a tad je već bio star 15 + godina, na kraju ga ostavio u Drnju pošto mi se razletio zadnji kotač, "sredinka" i napravio sam osmice od kotača :) Malo mi je bilo žao za njega al šta je tu je...
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Puchovi su dobri.
Ma eto mozda se ipak moglo nesto napraviti, jer kostur vrijedi dosta, ali sta je tu je.
Ja sam dosad imao jos jednog "Salkana" :D
Iako sam bio skeptican prema turskim proizvodima, pogotovo zbog niske cijene, ova dva su pravo dobro sluzila.
Za razliku od nekog kinezobera, kojeg sam prodao svog u dijelovima za oko 80 kn, to je bilo razmontirano sve. :D
Joj s tim biciklima uvijek neke avanture. Koliko puta mi je ili preskocio lanac ili pukla guma u sred voznje :D
Htio sam uzeti GT-a nekog, ali je 2x vise kostao od ovog. Ali eto, sve u svemu dobar je. Jedino ove naljepnice s cvjeticima malo smetaju :D
Zaključano