Rasprava o dizajnu majica sezona 2013.
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Rasprava o dizajnu majica sezona 2013.
Očito se jedino meni ne sviđa 
Ja bi ono što je dole premjestio gore,već sam to spominjao jer ja nosim majicu
u hlačama zato što sam elegantan, tako da mi se to nikad neće vidjeti
E da i duboko sam razmišljao da li da ih uopće naručujem.
u hlačama zato što sam elegantan, tako da mi se to nikad neće vidjeti
E da i duboko sam razmišljao da li da ih uopće naručujem.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- PunkBastard
@Suko, ne brini dalo bi se to lako skenirati, ti smartphone skeneri hvataju bolje nego oni trgovački. 
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Cooleech
- Moderator
Ccc.. ne gledate estetiku.. i mogućnosti. Ako cura obuče ovakvu majicu, nebi li bilo bolje skenirati QR kod koji se nalazi pri dnu majice?

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Kaj bi ti da ti curu skeniraju?Cooleech je napisao/la:Ccc.. ne gledate estetiku.. i mogućnosti. Ako cura obuče ovakvu majicu, nebi li bilo bolje skenirati QR kod koji se nalazi pri dnu majice?![]()
- Cooleech
- Moderator
Bio bih ponosan, jer znam da je moja.. majica.Bertone je napisao/la:Kaj bi ti da ti curu skeniraju?Cooleech je napisao/la:Ccc.. ne gledate estetiku.. i mogućnosti. Ako cura obuče ovakvu majicu, nebi li bilo bolje skenirati QR kod koji se nalazi pri dnu majice?![]()
![]()
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Bio bih ponosan, jer znam da je moja.. majica.Bertone je napisao/la:Kaj bi ti da ti curu skeniraju?Cooleech je napisao/la:Ccc.. ne gledate estetiku.. i mogućnosti. Ako cura obuče ovakvu majicu, nebi li bilo bolje skenirati QR kod koji se nalazi pri dnu majice?![]()
![]()
![]()
- PunkBastard
Onda u području prsa, na jednoj strani binarni kod i lzs logo, a na drugoj QRCooleech je napisao/la:Ccc.. ne gledate estetiku.. i mogućnosti. Ako cura obuče ovakvu majicu, nebi li bilo bolje skenirati QR kod koji se nalazi pri dnu majice?![]()
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
S cim bude zasticen binarni kod? Hammingom ili paritetnim bitovima?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- PunkBastard
paritet je dovoljan