Fedora 16
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fedora 16
ne znam šta da kažem...aj, taj BIOS boot mi je koliko toliko jasan, tj aj mogu prožvakat da postoji logika iza toga...ali htop je izbaciva 550 ram + 25 swap uz openbox i pokrenute Firefox (3 taba, nijedan nije flash niti html5), Thunderbird i XChat...to mi je previše...
svaka njoj čast, pogotovo filozofija koja stoji iza nje + nove tehnologije, ali meni je proždrljiva...ne mogu se požalit na neku sporost, jer mi definitivno nije sporo radila, ali...previše mala papi
svaka njoj čast, pogotovo filozofija koja stoji iza nje + nove tehnologije, ali meni je proždrljiva...ne mogu se požalit na neku sporost, jer mi definitivno nije sporo radila, ali...previše mala papi
nemos gledati sa pokrenutim browserom... meni je jednom chromium popapao 800 i kusur Mb sa tri taba... a to nema veze sa os-om nego samo sa browseromShicy je napisao/la:ne znam šta da kažem...aj, taj BIOS boot mi je koliko toliko jasan, tj aj mogu prožvakat da postoji logika iza toga...ali htop je izbaciva 550 ram + 25 swap uz openbox i pokrenute Firefox (3 taba, nijedan nije flash niti html5), Thunderbird i XChat...to mi je previše...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jbg, fedora je neslavno završila svoju avanturu po mom disku.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A retardirani instaler koji ne zna "čitat" stanje na disku?4ndY je napisao/la:Ljudi, vi očito nešto krivo radite. Instalirao sam Fedoru na 30-ak računala i nikad nikakvih problema koje nisam sam uzrokovao - sve se ponaša predvidivo - ako krivo nešto postaviš to će krivo raditi, ako ispravno postaviš to će ispravno raditi.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Kako misliš "ne zna čitat"?Cooleech je napisao/la: A retardirani instaler koji ne zna "čitat" stanje na disku?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Cooleech
- Moderator
Par postova prije sam napisao. Kada sam određuješ veličinu particija, instaler ne zna ponuditi točnu veličinu za iduću particiju na osnovi preostalog prostora na disku. Retardirano da boli.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ako želite napraviti od Fedore 16 Fusion 16 onda samo pratite ove jednostavne upute:
http://groups.google.com/group/fusionli ... 5ef3015c2e
http://groups.google.com/group/fusionli ... 5ef3015c2e
Evo, upravo instalirao Fedoru 17.
A quick question: kako omogućiti klikovi touchpadom na login screenu?
A quick question: kako omogućiti klikovi touchpadom na login screenu?
vratio fedoru 16 u dual boot...ali ovaj put lxde verziju...je*eno leti, ali i dalje cucla ram...ništa ekstradrastično, ali više od debiana u svakom slučaju...