Fedora 16

Diskusije usko vezane uz Fedora i srodne distribucije (RHEL, CentOS...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

iweb
Site Admin
Spol: M

Re: Fedora 16

Post Postao/la iweb »

Meni je 406 MB RAM-a iz Nadzora sustava.
shicy

Post Postao/la shicy »

ne znam šta da kažem...aj, taj BIOS boot mi je koliko toliko jasan, tj aj mogu prožvakat da postoji logika iza toga...ali htop je izbaciva 550 ram + 25 swap uz openbox i pokrenute Firefox (3 taba, nijedan nije flash niti html5), Thunderbird i XChat...to mi je previše...
svaka njoj čast, pogotovo filozofija koja stoji iza nje + nove tehnologije, ali meni je proždrljiva...ne mogu se požalit na neku sporost, jer mi definitivno nije sporo radila, ali...previše mala papi :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:ne znam šta da kažem...aj, taj BIOS boot mi je koliko toliko jasan, tj aj mogu prožvakat da postoji logika iza toga...ali htop je izbaciva 550 ram + 25 swap uz openbox i pokrenute Firefox (3 taba, nijedan nije flash niti html5), Thunderbird i XChat...to mi je previše...
svaka njoj čast, pogotovo filozofija koja stoji iza nje + nove tehnologije, ali meni je proždrljiva...ne mogu se požalit na neku sporost, jer mi definitivno nije sporo radila, ali...previše mala papi :D
nemos gledati sa pokrenutim browserom... meni je jednom chromium popapao 800 i kusur Mb sa tri taba... a to nema veze sa os-om nego samo sa browserom
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

jbg, fedora je neslavno završila svoju avanturu po mom disku.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

4ndY je napisao/la:Ljudi, vi očito nešto krivo radite. Instalirao sam Fedoru na 30-ak računala i nikad nikakvih problema koje nisam sam uzrokovao - sve se ponaša predvidivo - ako krivo nešto postaviš to će krivo raditi, ako ispravno postaviš to će ispravno raditi.
A retardirani instaler koji ne zna "čitat" stanje na disku?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Cooleech je napisao/la: A retardirani instaler koji ne zna "čitat" stanje na disku?
Kako misliš "ne zna čitat"?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Par postova prije sam napisao. Kada sam određuješ veličinu particija, instaler ne zna ponuditi točnu veličinu za iduću particiju na osnovi preostalog prostora na disku. Retardirano da boli.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
valent
Kontakt:

Post Postao/la valent »

Ako želite napraviti od Fedore 16 Fusion 16 onda samo pratite ove jednostavne upute:
http://groups.google.com/group/fusionli ... 5ef3015c2e
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Evo, upravo instalirao Fedoru 17.
A quick question: kako omogućiti klikovi touchpadom na login screenu?
shicy

Post Postao/la shicy »

vratio fedoru 16 u dual boot...ali ovaj put lxde verziju...je*eno leti, ali i dalje cucla ram...ništa ekstradrastično, ali više od debiana u svakom slučaju...
Odgovori