Ja kupujem Bug od onog broja gdje je bilo opisano kako složiti PC konfiguraciju u tri cjenovne klase (vrijeme BX Chipseta) nakon čega sam nekih 2-3 mjeseca kasnije sam složio svoj prvi PC,... danas su takve teme nepotrebne jer je jeftinije kupiti gotovu konfiguraciju za 80% potreba, nego doma slagati što tada nije bio slučaj,... s druge strane vjerojatno nakon 10+ godina ni oni više namaju volje, želje i ideja što i kako pisati pa je normalno da danas peru (doduše često povšno) po testovima novog HW,... i žive od reklama,...
Površno su pisali i prije 2-3 broja o servisima za pohranu podataka u oblaku,... za Ubuntu One su recimo napisali da se nema mogućnosti free proširiti s početnih 5 GB za pohranu što nije točno,... no bio sam pre lijen reagirati kakvim mailom,...
Sad, ... zašto danas još uvijek kupujem Bug,... pa jednostavno iz navike, a volim i listati i osjetiti miris papira, nema veze što znam da neću pročitati ništ pametno

,... drugo je nostalgija za starim vremenima i možda to što sam zahvaljujući Bug-u, odnosno kratkoj najavi sadržaja sestrinskog časopisa Mreža, kupio taj broj Mreže i došao u posjed svoje prve distre Linuksa, radilo se o Live CD-u Knoppixa (mislim 6,0),...
... i da, u Mreži se puno više piše o Linuxu iako ni tamo tako puno kao nekad.