[MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: [MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Jesi. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nisi 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- blast beat
I meni se australis sviđa. 
Hvala, ovo s razmiještanjem ikona mi je , naravno, poznato.
Isprobavam TabMixPlus, ali ne nalazim za sada podešavanje intervala refreshanja stranice.
Zar australis nije discontinued?
Isprobavam TabMixPlus, ali ne nalazim za sada podešavanje intervala refreshanja stranice.
Zar australis nije discontinued?
Where there is a gui there's a way.
- Abzeenth
- Site Admin
Hm. Kod mene je ta opcija prisutna na dropdown izborniku tipke "Reload current page" u toolbaru, pokraj Back i Home tipki, i address bara. Možda da probaš dodati tu tipku na toolbar. To je valjda zapravo obična "Refresh" tipka, ali ima strelicu za dolje i kad klikneš na to, otvori se izbornik za podešavanje intervala refreshanja.
Hvala Abz. Skratila si mi lutanje.

- calisto053
- Moderator
Od tebe saznam rješenja problema za koje nisam ni znao da ih imam!Abzeenth je napisao/la:Imaš "Reload Tab Every", mislim da to dođe s Tab Mix Plusom, koji je valjda najbolji add-on na svijetu. Možeš ga namjestiti za svaki tab posebno. Recimo, imaš pinnane tabove za mail i forum, i onda namjestiš da se mail automatski refresha svakih 5 minuta, a forum 10, ili koliko već želiš.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Nema na čemuFugu je napisao/la:Hvala Abz. Skratila si mi lutanje.![]()
<slika>
[MOZILLA FIREFOX] Sve o njemu...
Ja bas volim FF, ali sam stekao dojam da na Linuxu, odnosno Ubuntuu/Xubuntuu i Mintu radi osjetno brze Chromium pa koristim njega, a Firefox bas volim, samo me na Linuxu razocarao, a za taj Australis prvi put cujem
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Mi o vuku...
Mislio sam da je Australis tema nalik chromeu, ali nešto napuštena negdje prošle godine. Nisam imao pojma da je to defaultni look Ffoxa 29.
Evo upute za uobičajeni izgled:
How to change the new Firefox Australis looks
http://www.dedoimedo.com/computers/fire ... ralis.html
Mislio sam da je Australis tema nalik chromeu, ali nešto napuštena negdje prošle godine. Nisam imao pojma da je to defaultni look Ffoxa 29.
Evo upute za uobičajeni izgled:
How to change the new Firefox Australis looks
http://www.dedoimedo.com/computers/fire ... ralis.html