evo da se javim da je problem sa laptopom riješen...evo cijeli tjedan radi ok, nije nijednom bilo problema sa scroolom a ctrl tipke se više ne pokreću same od sebe.....evo ovo sam uradio...
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
evo preko Cooleech-ove skripte sam instalirao uspjesno Arch sa Mate-om. Planirao sam LXDE ali je izbacivalo gro errora prilikom osvjezavanja keyringa u updateanja sa pacmanom te mi nije uopce instaliraklo kak spada te nisam mogao ni upaliti komo, pa sam ponovo instalirao i satvio Mate i delalo je fino. Komp je dosta stari, Dell Latitude D505. Moram jos naci kako da radi Wifi jer trenutno ne radi out of the box pa ako imate kakvih sugestija slobodno recite
I da kako promjeniti jezik na Mate-u? U postavkama nisam nista nasao?!
Ni meni minitube uopće više ne radi. Ne tako davno radio je kao sat. Mora bit da su nešto minjali ovi iz gugla.. :/
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
nie meni nije radio iz prve. Onaj kaj je u community repou ne dela, ali onaj iz AUR-a dela ko beba. nemam pojma o cem se radi ali tako je xD
Probao i Gmediafinder nakon kaj mi prvi put nije radio minitube ali i on nije davao znakove zivota, nije se ni pokretao tako da...