Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Narudžbe majica
Cijena je formirana prije 3 tj i uračunava 2 boje i obostrani tisak. Tako da cijena ne ide gore sigurno. I ja sam se ponadao da će biti gotovo sve ovaj tjedan, al eto - tako je kako je.
Inače, majice su već na putu i sutra su nazad u tiskari.
Inače, majice su već na putu i sutra su nazad u tiskari.
a care kako si me nasmijacharuga je napisao/la:ali......jel ima sta vijesti ?
charuga je napisao/la:ali......jel ima sta vijesti ?
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
majice u pon šalju iz tiskare tako da su kod mene u uto ili srijedu. Kako imam sve pripremljeno, vjerujem da bih mogao taj isti dan, kad dođu majice, poslati preko pošte. Stvarno se odužilo, nisam ni malo sretan zbog toga 
zole052 je napisao/la
jao ja jesamSokac je napisao/la:majice u pon šalju iz tiskare tako da su kod mene u uto ili srijedu. Kako imam sve pripremljeno, vjerujem da bih mogao taj isti dan, kad dođu majice, poslati preko pošte. Stvarno se odužilo, nisam ni malo sretan zbog toga
sto bi ljudi rekli, ko sisa! slobodno vikni kad dodju, pa se provozam bicom do tebe
..finding beauty in the dissonance..
Ma ta firma je u banani...Sokac je napisao/la:majice u pon šalju iz tiskare tako da su kod mene u uto ili srijedu. Kako imam sve pripremljeno, vjerujem da bih mogao taj isti dan, kad dođu majice, poslati preko pošte. Stvarno se odužilo, nisam ni malo sretan zbog toga
Barem znamo za slj. godinu...
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.