Javim večerasCooleech je napisao/la:Dodao Cinnamon u AIS. Netestirano, pa očekujem prve rezultate od vas.
TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Arch fan club
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Naišao na neke neplanske probleme u AIS skripti i poispravljao što se prominilo. Sad radi sve.. nadam se. Za koji tren gotova Cinnamon instalacija u VirtualBoxu.. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator
Dakle, bar što se tiče VirtualBoxa, cimet ne radi, a čini se ni drugi DE-ovi. Opet neki klinac fali za Vbox, izgleda..
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Arch je super.
Arch je zakon.
Arch je ...
... Arch Cinnamon je baš za početnike
Jbt... ni screenshot nemreš napraviti odmah nakon instalacije jer nemaš čime
i onda instaliraš npr gnome-screenshot pa shvatiš da nemaš čime pogledati napravljenu sliku
Arch je super.
Arch je zakon.
Arch je ... super za duge zimske noći
Nešto ne štima u ovoj kombinaciji
friška instalacija jede 1.2 GB RAM-a

PS. Sreća da sam se oženio i dobio djecu prije nego sam prvi put instalirao Arch
Arch je zakon.
Arch je ...
... Arch Cinnamon je baš za početnike
Jbt... ni screenshot nemreš napraviti odmah nakon instalacije jer nemaš čime
i onda instaliraš npr gnome-screenshot pa shvatiš da nemaš čime pogledati napravljenu sliku
Arch je super.
Arch je zakon.
Arch je ... super za duge zimske noći
Nešto ne štima u ovoj kombinaciji
PS. Sreća da sam se oženio i dobio djecu prije nego sam prvi put instalirao Arch
- Cooleech
- Moderator
Eto, sad kad vidiš što sve fali Arch Cimetu u odnosu na Mint Cimet, javiš meni da ubacim u skriptu. Arch Linux ide na minimalizam, tako da je bilo za očekivat da će falit štošta, ali imaš sve što ti treba da skineš još ponešto. 
Cooleech je napisao/la:Eto, sad kad vidiš što sve fali Arch Cimetu u odnosu na Mint Cimet, javiš meni da ubacim u skriptu. Arch Linux ide na minimalizam, tako da je bilo za očekivat da će falit štošta, ali imaš sve što ti treba da skineš još ponešto.
Imaš praf.. terminal dođe i uz Cinnamon
@ Cooleech, to uz AIS ide cista, minimalna, najosnovnija instalacija? Odavno je nisam koristio i zaboravio vec, jos je bila nova kad sam je isprobavao..
Imam jedan laptop pri ruci na kojeg moram sutra stavit Mint, pa da se malo poigram prije nego ga slozim..
Imam jedan laptop pri ruci na kojeg moram sutra stavit Mint, pa da se malo poigram prije nego ga slozim..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Cooleech
- Moderator
Yep. Samo cinnamon meta-paket ili kakogod se to zove. Dobro kad donosi i terminal.. 
- calisto053
- Moderator
Ti ko da namjerno miniraš cimet na svakom korakuCooleech je napisao/la:Yep. Samo cinnamon meta-paket ili kakogod se to zove. Dobro kad donosi i terminal..
Slobodno se zabavljaj s Mintom, ovo natezanje će još malo potrajatiYeti je napisao/la:Imam jedan laptop pri ruci na kojeg moram sutra stavit Mint, pa da se malo poigram prije nego ga slozim..
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Out off the box, samo bez điđa-miđa. 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe