DoDo je napisao/la:
Boli njih dzon kaj ti nemas Windowse i MS Office - isto tak ih boli i dzon za norme koje su sami prihvatili. Kad bi se u nasoj drzavi drzalo do zakona i normi koje je Sabor prihvatil i usvojil, danas vjerojatno ne bi bili u takvoj banani u kakvoj jesmo.
Da, ali protiv toga se treba boriti, a ne samo konstatirati kako je to tako i tako. O tome treba pisati, s time treba biti dosadan upravo onima koji su to propisali, a ne pridržavaju se.
Bojim se da je to boj s vjetrenjacama... Poznavajuci nasu vlast, mozes o tome pisati koliko god hoces, biti dosadan koliko god hoces i na kraju ce te vjerojatno ismijati.
kova-ng je napisao/la:
Vidis, tako sam i ja mislio, pa se iznenadio kad sam na Arch-u isprobao yaourt, koji je sam skompajlirao/konvertirao iz .deb ili .rpm/instalirao bilo koji program koji sam trazio i sve radi uredno.
+1
Smile! It makes people wonder what you're thinking about...
I am NaN, I am a free man! Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
kova-ng je napisao/la:
Vidis, tako sam i ja mislio, pa se iznenadio kad sam na Arch-u isprobao yaourt, koji je sam skompajlirao/konvertirao iz .deb ili .rpm/instalirao bilo koji program koji sam trazio i sve radi uredno.
A arch mi bas nije neki primjer "pali i vozi distre"... ko voli nek izvoli ali nije za mene
Sent from my LG-P350 using Tapatalk
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.