Chat

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori

Da li ste zainteresirani za chat na portalu?

Da, redovito bih ga koristio
24
38%
Da, ponekad bi navratio
31
49%
Ne
8
13%

Ukupno glasova: 63

PsyTrance
Spol: M

Re: Chat

Post Postao/la PsyTrance »

Postoji #linuxzasve.com kanal na irc.freenode.net, ali tamo ima troje ljudi i vječiti muk...
A chatbox na portalu mi izgleda nekako... neozbiljno i bezveze. Kao oni blogovi što prave klinci pa stave hrpetinu nekih skriptica i chatbox na kojem uglavnom lupetaju gluposti.

Šteta što je kanal na IRC-u zamro. IRC je savršen za neki neobavezan offtopic i ljencarenje :D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja sam otišao jer i kada je bilo ljudi, nikome se nije dalo pričati. Meni se sviđa ideja chatboxa jer sam to koristio na degiorgi forumu (PMF-MO forum) koji je bio sasvim dobar i uvijek je bilo ekipa za pričat. Čak je Šego (vsego) nudio Linuxe jednom tko hoće da mu snimi:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
PsyTrance

Post Postao/la PsyTrance »

Ja sam bolje za to da se oživi #linuxzasve.com kanal na IRC-u.
Negdje na portal staviti ovaj link za jednostavno spajanje bez puno komplikacija.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

PsyTrance je napisao/la:Ja sam bolje za to da se oživi #linuxzasve.com kanal na IRC-u.
Negdje na portal staviti ovaj link za jednostavno spajanje bez puno komplikacija.
Slažem se s tobom, kad već imamo taj kanal...ali istina je da stoji prazan, i to je velika šteta. Osobno mi se ne sviđa pretrpavanje portala koječime, ne znam kako bi se taj chatbox uklopio...možda u neki novi dizajn, ali u ovaj postojeći baš i ne. No kako vidim, većina je za taj chatbox. :|
Abzeenth
Site Admin

Zašto je opet, ili bolje rečeno i dalje prazan naš IRC? :(
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Abzeenth je napisao/la:Zašto je opet, ili bolje rečeno i dalje prazan naš IRC? :(
nakon kak sam nekih par dana za redom bil u potpunosti sam nisam se više ni logiral. sori.
shicy

Post Postao/la shicy »

odin je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Zašto je opet, ili bolje rečeno i dalje prazan naš IRC? :(
nakon kak sam nekih par dana za redom bil u potpunosti sam nisam se više ni logiral. sori.
masnipalac

Post Postao/la masnipalac »

nema nikog zato kaj ljudi odeju na druge kanale kad nekaj trebaju ili se zažele čistog "razgovora", znam to sigurno jer sam milion puta to videl, ovi naš kanal je "uzalud vam trud sviraći", slobodno se i zagasi, ionak nikad nikog nema, ili bude prijavljeno jedno-dvoje koji ionak nisu za kompom...nažalost, to su činjenice
pozzz forumaši-ma-cama
Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika :D
ante003

Post Postao/la ante003 »

kad sam ja htio napraviti atmosferu sam dobio optuzbe da trollam, provociram ili nesto trece. evo vam sad na :bleh
Abzeenth
Site Admin

ante003 je napisao/la:kad sam ja htio napraviti atmosferu sam dobio optuzbe da trollam, provociram ili nesto trece. evo vam sad na :bleh
Ma samo ti dođi, evo glaskoncILLa upravo otkriva detalje iz svog burnog života :D kava
Odgovori