Zadnji put kad sam se htio obrisati, izbacilo mi je kako im je žao ali server je trenutno preopterećen i nisu u stanju provesti moj zahtjev.
Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: Fejsbukmanija?!
Meni stižu njihovi spamovi na mail kako se nisam dugo logirao, a prijatelji su radili ovo i ono 
Zadnji put kad sam se htio obrisati, izbacilo mi je kako im je žao ali server je trenutno preopterećen i nisu u stanju provesti moj zahtjev.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
meni se bas svida

zasto kad ga zatvorim, i ponovno otvorim onda je sve po starom...kak da ostane stalno na tom Timelineu??
skuzila sam
lol to je profilna strana, ja mislila da je to onaj news feed, pa mi nije bilo jasno... 
zasto kad ga zatvorim, i ponovno otvorim onda je sve po starom...kak da ostane stalno na tom Timelineu??
skuzila sam
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

ti si tipična fejzbukača! 
- Markec
- Spol: M
Čini se da če Timeline biti največa sramota http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/0 ... 34006.html
ne planiram biti pokusni kunić, evo deaktivirao budem facebook da ne prolazim kroz to.
ne planiram biti pokusni kunić, evo deaktivirao budem facebook da ne prolazim kroz to.
- Soul_Sample
- Spol: M
http://www.mediafire.com/?88zp9gootsnzl8a
Kratki vodič kroz Facebook privatnost koji sam sastavio. Updejtan danas.
Kratki vodič kroz Facebook privatnost koji sam sastavio. Updejtan danas.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Danas upalio Facebook, i on mi izbaci kako se netko ulogirao s određene IP adrese pomoću Opere za XP.
Provjerio sam IP adresu, i to je moja IP adresa, pa mi nije jasno zašto mi je to izbacio? Jer nemam XP, a rijetko koristim Operu, a niti se na net spaja itko s XP-om.
Pomislio sam kako je netko probio zaštitu na ruteru, pa tako pokupio malo podataka a među njima i moju lozinku za Facebook, ali pogledao sam u ruteru i nitko se neobičan nije spajao, a i koristim WPA2.
Pa mi nije jasna ta Opera s XP-a? Jel se to Facebook zabunio, ili..?
Provjerio sam IP adresu, i to je moja IP adresa, pa mi nije jasno zašto mi je to izbacio? Jer nemam XP, a rijetko koristim Operu, a niti se na net spaja itko s XP-om.
Pomislio sam kako je netko probio zaštitu na ruteru, pa tako pokupio malo podataka a među njima i moju lozinku za Facebook, ali pogledao sam u ruteru i nitko se neobičan nije spajao, a i koristim WPA2.
Pa mi nije jasna ta Opera s XP-a? Jel se to Facebook zabunio, ili..?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- glaskoncILLa
pazite gdje ostavljate brojeve mobitela, upravo danas sam skuzio da imam Meemin i Shrikov broj mobitela iako ih nikad nisam vidio u zivotu..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
vjerovatno zato jer si sinkronizirao kontakte sa fejsbukom?
broj mogu vidjeti samo frendovi...
broj mogu vidjeti samo frendovi...
... I'm not weird, I'm limited edition ...